Post Image

2018-AS ÓRA(T)REND: ROZÉ ARANY, KÖVEK ÉS MINTÁK

Rúzs & Más / 2018-02-01

 

A karóra egyik kedvenc divatkiegészítőnk – kifejezhetjük vele az egyéniségünket, feldobja a szettünket, és mellesleg hasznos is! Ha a gyorsan változó divattal szeretnénk lépést tartani, idén is megtehetjük: 7  vadonatúj karóra trend is csábít minket! Idén sem kell csillapítanunk tehát a divatos és márkás karórák utáni érdeklődésünket, sőt, soha nem látott kínálatból választhat az, aki szeretné az ízlésének leginkább megfelelő karórát megtalálni. Ha egy helyen akarjuk megtalálni a legismertebb világmárkák óráit, legjobb ha benézünk valamelyik Fashionwatch üzletbe. Íme, a 2018 óradivatját meghatározó trendek:

1. Kell egy kis glamour!

Aki követi az óra trendeket, jól tudja, nem újdonság a csillogás az órák számlapján. Ám az idén még hangsúlyosabban tér vissza ez a trend. Lehet a szíjon is kristály dísz és az óra számlapján akár mintákat is formázhatnak a csillogó kövek sokunk örömére, hiszen, ki ne szeretne elmerülni a ragyogó szépségű órák nézegetésébe –  az időmérés itt már mellékes praktikum. Bár tudnunk kell, hogy a világmárkák órái is színvonalas, sokszor svájci óraszerkezettel bírnak, mivel nemcsak a designra figyeltek a gyártók.

Karóra trendek 2018, Fashionwatch, rúzs és más

2. Romantikus hangulatban

Virágok és pillangók… Színek és minták. Hangulatod, személyiséged már az órával is kifejezheted. A most divatos órák finom motívumaival feldobhatod a ruhatárad.
Mivel a tervezők kreativitása határtalan, ezért időről időre újabb, hol meglepő, hol szemet gyönyörködtető darabok jelennek meg, melyeket természetesen a FashionWatch folyamatosan frissülő kínálatában is megtalálsz. Divattippünk: Hogy tökéletes legyen az outfitted, az órád színes motívuma a ruhád színeiben köszönjön vissza, ne a mintákban.

Karóra trendek 2018, Fashionwatch, rúzs és más

3. Minél nagyobb, annál jobb

Egy igazi feltűnő jelenségre vágysz? Ne keress tovább! Idén garantált, hogy több tucat, nagy méretű számlapos óra közül választhatsz majd. Ezek, az igazi nagy egyéniségek jól kiemelik a stílusod, ráadásul minden helyzetben könnyen leolvasható róluk a pontos idő. Sőt, a nagy méret előnye, hogy az óragyártók gyakran több funkcióval is ellátták az órát, így ha stopperre, naptárfunkcióra, vagy más kényelmi extrára vágysz, bátran dönts egy ilyen karóra mellett. Készülj fel, hogy mindenkivel az órádról kell beszélgetned…

Karóra trendek 2018, Fashionwatch, rúzs és más

4. Nemcsak kockáknak ( a nyitóképen!)

Nem kell ahhoz kockának lenned, hogy bejöjjenek a négyszögletes órák. Elég, ha szereted a letisztult, minimalista formatervet. Ezek idén sem mennek ki a divatból, így ha eddig még nem tetted meg, idén feltétlenül bővítsd az óra kollekciód egy ilyen, elegáns darabbal. Legyen szó akár fém vagy bőr szíjról, kövekkel díszített, vagy a végletekig minimalista stílusú modellről, egy biztos: a négyszögletes órák a 2018-as órastílus egyik meghatározó szereplői maradnak.

5. Hódít a minimalizmus (is)

A kevesebb néha több. Akármelyik óragyártó kínálatát is böngésszük, garantált, hogy találunk egy magunknak tetsző minimalista órát. Ki gondolná, hogy a római számok ennyire szexin mutatnak egy letisztult óra számlapján! Több méretben is megtalálod, hiszen idén minden méretű óra divatos. Biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő darabot. Akár egy buliba, vagy épp egy állásinterjúra indulsz, ez a stílus jó választás! Az outfited bátran variálhatod hozzá, hiszen a finom elegancia mindig divat lesz!

Karóra trendek 2018, Fashionwatch, rúzs és más

6. Csak lazán

Amióta a rapperek a sportosan laza melegítőt „street wear”, azaz utcai viseletként hordani kezdték, már nem csodálkozunk, hogy több ilyen stílusú kiegészítő közül válogathatunk a divat palettán. Miért ne lehetne az órád is ilyen? Nem kell élsportolónak lenned, elegendő, ha az órád sportos. Természetesen a mozgás szeretetét óráddal is jelezheted, ha például a vitorlázás vonz, be kell szerezned egy Paul Hewitt órát a hozzá tartozó jellegzetes karkötővel.

Karóra trendek 2018, Fashionwatch, rúzs és más

7. Rozé arany forever

Pár éve még nem tudtuk, hogy lesz egy új kedvencünk: a rozé arany. Rozéarany telefon, rozéarany karkötő és gyűrű… a sort még sokáig folytathatnánk. Kétségtelen tény, hogy napjainkban kiegészítőket és kütyüket ebben a színben választanak a nők a legszívesebben. Próbálj fel egy ilyen különleges színű órát és megérted, hogy miért! Minden bőrszínen remekül mutat. Nem feltűnő, mégis azonnal észreveszed. Biztosan kitűnsz a szürke tömegből egy csodás rozé arany órában!

Karóra trendek 2018, Fashionwatch, rúzs és más

Még több trendi óra: www.fashionwatch.hu

Kapcsolódó bejegyzések