Post Image

1894 ÓTA VÉDI A KEZEKET: ITT A LIFEBUOY!

Rúzs & Más / 2021-03-29

Kedves Kezek!

Újra Magyarországon a Lifebuoy, ami segít nektek, hogy bátran érintsetek, töröljetek, mártogassatok, ízesítsetek, játsszatok, tartsatok, adjatok, vagy egyszerűen csak tegyétek, amit szeretnétek.

Az elmúlt egy évben sok nehézséggel szembesültünk a vírus miatt, és a korlátozottság, az óvatosság még jó ideig része lesz az életünknek.
A Lifebuoy hatékony kézhigiéniás termékei segítenek nektek, hogy biztonságban érezhessétek magatokat. 

A márkát 1894-ben a brit William Lever alapította. Küldetése kezdetektől fogva az, hogy alapjaiban változtassa meg a kézmosási és kézhigiéniai szokásokat világszerte. Legfontosabb célja azóta is, hogy terjessze az üzenetet: a rendszeres kézmosás életeket menthet. Bevezetésekor, az 1800-as évek végén ugyanis a fertőző betegségek okozták a legtöbb halálesetet. A Lifebuoy antibakteriális szappan elpusztította a kórokozókat és – ami a legfontosabb – kedvező ára miatt mindenki számára elérhető volt.

Az Unilever portfólióját színesítő brand küldetése kezdetektől fogva az, hogy világszerte alapjaiban változtassa meg a kézmosási és kézhigiéniai szokásokat. A Lifebuoy a világ egyik legnagyobb kézmosási programjával – a termékek már több mint 60 országban kaphatóak – egymilliárdnál is több embert ért el 2010 óta.

lifebuoy, kézhigiéne, kézfertőtlenítő, kézápolás, antibakteriális, kézmosás, kézmosó, rúzs és más

A LIfebuoy minden igényre és élethelyzetre megoldást kínál: otthoni használatra válasszatok a kétféle folyékony szappan közül, útközben pedig használjátok a higiénikus kézgélt, a kézspray-t, vagy a 10 darabos törlőkendőt. Ezek mindegyike antibakteriális összetevőt tartalmaz és segít eltávolítani a baktériumokat.

Termékkínálat: 

Lifebuoy Total folyékony szappan, 250 ml
javasolt fogyasztói ára: 799 Ft
Antibakteriális összetevőt tartalmazó bőr pH semleges formulája segít eltávolítani a baktériumokat és védeni a kezeket a kiszáradástól. Kakukkfű- és fenyőolajat tartalmaz.

Lifebuoy Mild Care folyékony szappan, 250 ml
javasolt fogyasztói ára: 799 Ft

Antibakteriális összetevőt tartalmazó bőr pH semleges formulája segít eltávolítani a baktériumokat és védeni a kezeket a kiszáradástól. Tejkrémet, kakukkfű- és fenyőolajat tartalmaz.

Lifebuoy Total higiénikus kézgél, 50 ml, 250 ml
javasolt fogyasztói ára: 999 Ft, 1490 Ft

Antibakteriális összetevőt, alkoholt, valamint E- és B3-vitamint tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat és védeni a kezeket a kiszáradástól. Praktikus, úti kiszerelés: könnyen, víz nélkül használható bárhol és bármikor a higiénikusan tiszta kezekért. Friss és tiszta érzetet hagy maga után. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Lifebuoy Total higiénikus kézspray, 75 ml
javasolt fogyasztói ára: 1199 Ft
Antibakteriális összetevőt, 70% alkoholt tartalmazó gyorsan száradó formulája segít eltávolítani a baktériumokat. Praktikus, úti kiszerelés: könnyen, víz nélkül használható bárhol és bármikor a higiénikusan tiszta kezekért. Friss és tiszta érzetet hagy maga után. Kamillaolajat és E-vitamint tartalmaz.

Lifebuoy Total higiénikus kéztörlő kendő, 10 db
javasolt fogyasztói ára: 799 Ft

Antibakteriális összetevőt, alkoholt tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat víz használata nélkül, bárhol is légy. Friss és tiszta érzetet hagy maga után. Aloe verát és E-vitamint tartalmaz.

Lifebuoy Total higiénikus kéztörlő kendő, 10 db javasolt fogyasztói ára: 799 Ft Antibakteriális összetevőt, alkoholt tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat víz használata nélkül, bárhol is légy. Friss és tiszta érzetet hagy maga után. Aloe verát és E-vitamint tartalmaz.

Kapcsolódó bejegyzések