Post Image

100%-BAN TERMÉSZETES DEZODOROK ÁSVÁNYI SÓKKAL

Rúzs & Más / 2020-05-07

Egy vidám kis csomag érkezett SALT OF THE EARTH – vagyis A Föld sója – felirattal. Színes-friss dezodorok kerültek elő belőle, amelyeken ott virít a felirat: 100% természetes összetevőből. Kicsit szkeptikusan kezdtem bele a tesztelésükbe, mert nehezen tudtam elképzelni, hogy tartós izzadásgátló hatást vegyszermentesen el lehet érni. Az elmúlt, stressztől nem mentes napokban azonban ezek a kis testőrök teljesen meggyőztek! Tegnap például kiderült, hogy két csomagomat -egy vidékit és egy budapestit – felcseréltek a postán. Egész nap A-ból B-be rohangáltam, hogy elsimítsam a dolgot, a pesti címen kívül a küldemény pótlására 6 különböző üzletbe mentem el. Közben tűzte a nap az autómat és siettem, hogy le ne késsek egy virtuális sajtótájékoztatót. Azaz minden adott volt, hogy alaposan leizzadjak, de a kis rózsaszín pumpás Salt of the Eart dezodor  helytállt: a hatása egészen estig kitartott.

A SALT OF THE EARTH kristálydezodorok a természetes potassium alum, vagyis timsó felhasználásával készülnek. Ez a természetes só egy láthatatlan ásványi sóréteggel akadályozza meg a baktériumok szaporodását és a kellemetlen szagok keletkezését. Az összetevők között megtalálható a magnéziumolaj, növényi kivonatok valamint további ásványi sók. DE ezek a deók nem tartalmaznak: alumíniumsót, triklozánt és parabént. A termékeket nem tesztelték állatokon és vegánok. Elérhetőek a naturalskin.hu webshopban.

Illatanyagmentes és illatos deók is találhatók a Salt of the Earth kínálatában. Minden termék három változatban: CFC (halogénezett szénhidrogén) mentes és hajtógáz nélküli spray, golyós dezodor és utazó méretű spray formájában kapható.

SALT OF THE EARTH dezodorok jellemzői:
• friss, természetes illat
• hosszantartó védelem
• nem hagy fehér foltot
• 100% természetes összetevők
• VEGÁN
• állatkísérletmentes
• Alumínium Chlorohydrate (alumíniumsó), triklozán- és parabén mentes!

Rúzs és más kedvenc, rúzs és más

SALT OF THE EARTH LEVENDULA ÉS VANÍLIA DEZODOR

salt of the earth, natural, természetes, dezodor, ásványi, timsó, ásványi dezodor, kristálydezodor, deo, rúzs és más

Levendula + Vanília: különlegesen finom illat jellemzi a többszörösen díjnyertes Salt of the Earth Levendula és Vanília dezodor spray-t. Több mint 15 növényi kivonat és olaj kombinációja rejlik a deóban, ennek köszönhetően komplex illatvilággal rendelkezik.
A dezodor spray 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és a nyugtató aloe vera és antibakteriális lonc növényi erejének segítségével hosszantartó, hatékony védelmet biztosít akár a stresszes napokon is.

SALT OF THE EARTH DINNYE ÉS UBORKA DEZODOR

salt of the earth, natural, természetes, dezodor, ásványi, timsó, ásványi dezodor, kristálydezodor, deo, rúzs és más

Dinnye + Uborka: igazi nyári illat, frissítő, hűsítő és gyümölcsös. Egész nap friss és kellemes illatatot biztosít ez a 100 %-ban természetes deo, amely golyós és spray formában is elérhető. A szuper dinnyés és uborkás nyári felfrissülés garantált. organikus, bőrnyugtagtó aloe vera kivonattal.

SALT OF THE EARTH MŰANYAG-CSOMAGOLÁSMENTES KLASSZIKUS KRISTÁLY DEZODOR 

salt of the earth, natural, természetes, dezodor, ásványi, timsó, ásványi dezodor, kristálydezodor, deo, rúzs és más

Férfiak és nők egyaránt használhatják ezt az illatanyagmentes dezodort. Könnyed formula, nem fogja eltelíteni a pórusokat, ehelyett a bőr felszínén marad megakadályozva a kellemetlen testszagot okozó baktériumok elszaporodását. Csomagolása műanyagmentes, a papírdoboz a kristálydezodort tartalmazza.
• uniszex
• friss, természetes illat
• hosszantartó védelem
• nem hagy fehér foltot
• 100% természetes összetevők
• VEGÁN
• állatkísérletmentes
• Alumínium Chlorohydrate (alumíniumsó), triklozán- és parabén mentes!
• illatanyagmentes
• műanyagmentes csomagolásban

SALT OF THE EARTH DINNYE ÉS UBORKA/LEVENDULA ÉS VANÍLIA GOLYÓS DEZODOR – 2290 FT
SALT OF THE EARTH DINNYE ÉS UBORKA/LEVENDULA ÉS VANÍLIA SPRAY DEZODOR – 2490 FT
SALT OF THE EARTH MŰANYAG-CSOMAGOLÁSMENTES KLASSZIKUS KRISTÁLY DEZODOR – 1990 Ft

A SALT OF EARTH márkáról:
A márkát 1993-ban alapították. A SALT OF THE EARTH természetes dezodormárka egy környezetbarát, természetes bőrápoló termék, amely hatékony és etikus is egyben. Egyetlen dezodorral, a Crystal Classic-kal indult el a márka, de a termékcsalád számos díjnyertes dezodoros spray-t, golyós dezodort és utazó méretű spray-t készített azóta. A SALT OF THE EARTH ma már egyike azon vezető márkáknak a természetes dezodorok között, amelyet az Egyesült Királyságban és Európában számos helyen értékesítenek, a kisebb bioboltoktól egészen a nagy drogéria-hálózatokig. Magyarországon a naturalskin.hu oldalon, illetve a nagyobb dm üzletekben kapható.

100%-BAN TERMÉSZETES DEZODOROK ÁSVÁNYI SÓKKAL
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések