STYLIST SZÜLETIK – JÁTSSZ ÉS NYERJ AZ ANSWEAR-REL!

Rúzs & Más / 2018-10-10

Elindult az Answear legújabb divat kampánya, ahol a stílus kerül a középpontba! Már megszokhattátok, hogy a lengyel multibrand webáruház minden szezonban előrukkol valami divattal kapcsolatos aktivitással. Most a stylist szakma kerül a középpontba.
Magyarországon először indulhatnak a divatra érzékeny tehetségek a 2018 LEGJOBB STYLISTJA címért és a vele járó számtalan izgalmas ajándékért. A Stylist Születik nagyszerű lehetőség kezdő stylistoknak, bloggereknek és divatimádóknak, akik karriert akarnak csinálni a divatvilágban és jól ismerik a trendeket és a divatipart. Idén Lengyelországban, Ukrajnában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon is megrendezésre kerül ez a nagyszabású megmérettetés, mindenhol az ország legígéretesebb divat-tehetségeit keresve. Bővebben itt olvashatsz a verseny menetéről: https://stylistszuletik.answear.hu/ A Stylist születik jelentkezési határideje 5 fotóból álló portfólióval: 2018. október 14!

stylist születik, answear, rúzs és más

+ Instagram játék szuper nyereményekért

Szállj be Te is a versenyhez kapcsolódó Instagram játékunkba értékes nyereményeinkért!

Nincs portfóliód, vagy mélyebb divat-ismereted, inkább készség-szinten érdekel a stílusok világa? Akkor Instagram játékunkat Neked találták ki! Mutasd meg stílusérzékedet és pályázz értékes nyereményeinkre!

Töltsd fel saját magad által megálmodott stíluskölteményed, tehát egy teljes outfitet egy egész alakos fotón és használd a #styleistheanswear és a #sytlistszuletik hashtageket. Műveiddel H2X órát nyerhetsz a FashionWatch jóvoltából, vagy IsaDora beauty csomagot zsebelhetsz be! A játékon 09.26-tól 2018.11.30-ig vehetsz részt. Hajrá!

Divatimádók ne kíméljétek a szervezőket! Jelentkezzetek!

stylist születik, answear, rúzs és más

STYLIST SZÜLETIK – JÁTSSZ ÉS NYERJ AZ ANSWEAR-REL!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések