Post Image

PASZTELL PRADA ILLAT ADDIKTÍV CSAVARRAL

Rúzs & Más / 2018-05-21

A Prada Candy Sugar Pop a Prada Candy kollekció legújabb illata. Az illat olyan, mint egy popsláger, könnyű rákattanni. A színes Pop Art alkotásokhoz hasonlóan finom iróniával fűszerezett. Ironikus, mert az édesség, a cukor vágyaink tárgyának ellenállhatatlan édességét megidéző metafora.
A szerelem egyet jelent a függőséggel. Amikor az édesség kielégít, de ereje veszélyes, mert ellenállhatatlan, a metafora vegyes értelmet nyer: a vágyakozás olyan, mint a visszakozás.

Az illat

A Prada Candy Sugar Pop egyedi energiával, sajátságos rezgéssel bír, amely valódi függőséget okoz. Cukormázas borítása karizmatikus karaktert ad az illatnak, édes első benyomás ez, ám az illúzió egy szarkasztikus odavetett megjegyzéssel szertefoszlik. A Vert de Bergamote a föld jellegű vaníliával és a zöldebb Mahoniallal fonódik össze: a szívjegy üdítő frissességgel vibrál a légies citromhéj alatt, és először tűnik fel a szívjegyek között az innovatív alma kivonat. Az illatjegyek együttesen meghökkentően gazdag illatkompozíciót alkotnak.

prada candy sugar pop, rúzs és más

Dizájn

Az ikonikus Prada Candy Sugar Pop illatüvege a ma már klasszikusnak számító háromszínű Prada Saffiano bőrtáska előtt tiszteleg. A három pasztell árnyalat hűen tükrözi a Prada rendkívül sziporkázó ötletességét. Fehér Saffiano bőr veszi körbe gyűrűként az illatüveg felső részét, teste lágy rózsaszín, míg a talprészen és a pumpás adagoló felső részén új színek jelennek meg: halvány sárga és világos kékeszöld.

Kiszerelések és árak:
Prada Candy SUGAR POP Limited Edition EDP 50ml – 27.800Ft
Prada Candy SUGAR POP Limited Edition EDP 30ml – 20.300Ft

Megvásárolható:
Müller, Marionnaud és Douglas üzletekben, valamint a kiemelt magán parfümériákban

A Prada Parfums-ről: ellentmondások mesterfokon

Egy Prada divat show mindig egyfajta kinyilatkoztatás, látszólag egymásnak ellentmondó darabokat felvonultató teljesen egyedi kollekcióval. A cél mindig az, hogy erőteljes érzelmi és intellektuális reakciókat váltson ki a közönségből. A Prada parfümök megalkotásakor egyedülálló módszert alkalmaznak. Indulj ki valamiből – lehet egy ötlet, technika, vagy egy kiváló alapanyag– majd csavarj rajta egyet, játszd le visszafelé, törd darabokra, vegyítsd valami szokatlannal. Aztán építsd fel újra úgy, hogy maradjon meg a kapcsolódás a régihez, de az alkotóelemek kombinációja új legyen. Hirtelen valami rejtélyes és alkímiát idéző megtapasztalásunk lesz, mintha újra felfedeznénk egy ismerős dolgot, ami mégis teljesen újnak és szürreálisnak hat. A Prada parfümök szenzorikus hibridek, amelyek megalkotásakor a kortárs szépségipar, divat és luxus esszenciáját az illatok szempontjából vizsgáló szerteágazó kutatások jelentik a kiindulópontot.

PASZTELL PRADA ILLAT ADDIKTÍV CSAVARRAL
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések