Post Image

MÍNUSZ 15 ÉV AZ ARTISTRY ÚJDONSÁGÁVAL?

Rúzs & Más / 2017-11-13

Idővel bőrünk veszít rugalmasságából, a stressz, a kevés alvás és a környezeti hatások pedig felerősítik az öregedés folyamatát. Az ARTISTRY legújabb felfedezésével most akár 15 évvel is visszatekerhetjük az idő kerekét! Az áttörést jelentő technológia fokozza a bőr vitalitását és 68-szorosára növeli a bőr energiaindexét. Az ARTISTRY Supreme LX termékcsaládjával megérkezett a luxus krémek új generációja: 24 karátos arannyal és természetes hatóanyagokkal kelti új életre a bőrt!

Artistry Supreme LX

Felborult bioritmus

Bőrünk természetes ritmusa, hogy amíg nappal folyamatosan védi magát a környezeti hatásoktól és stressztől, éjjel regenerálódik és hidratálja magát. A fiatalos bőrben ez tökéletes szinkronban működik. A kevés alvás, a rohanó életünk, a sok utazás, a stressz, a környezet és az UV káros hatásai viszont könnyen felborítják ezt a rendszert. Bőrünk nem képes regenerálódni és kiesik a megszokott ritmusából, ez pedig hatással van a ráncok megjelenésére és a bőr megereszkedésére is. A legújabb bőrsejt kutatás közvetlenül kapcsolja az öregedést a bőr természetes 24 órás bioritmusához és a bőr energiaszintjéhez is. Az ARTISTRY™ tudósai felfedezték, hogyan lehet újraszinkronizálni bőrünket.

ARTISTRY Supreme LX regeneráló krém és szemkörnyékápoló

Az innovatív technológián alapuló ARTISTRY Supreme LX krémek különleges összetevőkkel segítenek újraírni a bőr bioritmusát. Puhábbá, feszesebbé, ragyogóbbá varázsolják, csökkentik a finom ráncokat és energiával töltenek fel. A Gardenia Grandiflora virág szárának sejtjei nem öregszenek: az ARTISTRY tudósai ebből készítették a hatékony kivonatot, ami segít visszaállítani bőrünk ritmusát is.
A CellEffect24 hatóanyag-együttes felerősíti a Gardenia szárának sejtjéből nyert kivonat hatását. Exkluzív formulája kiemelkedően hatékony összetevőkön alapul. A 24 karátos arany serkenti a bőrsejtek újratermelődését, és enyhe diffúziós hatásával fokozza a fiatalos megjelenést is. A kardiolipin és az L-karnozin energetizál, az acerola cseresznye pedig olyan antioxidáns, mely a környezeti hatásoktól óvja meg bőröd. A spenótlevél az éjszakai regenerálódást támogatja, a Rhodiola Complex az újraszinkronizálásban segít. A gyönyörű luxuscsomagolásban érkező ARTISTRY Supreme LX öregedésgátló krém és szemkörnyékápoló növényi összetevőit organikus farmokon termelik.

Artistry Supreme LX

Supreme LX termékcsalád

Regeneráló krém 106.600 Ft
Szemkörnyékápoló 52.400 Ft

Az ARTISTRY SUPREME LX Regeneráló krémet és szemkörnyékápolót is naponta kétszer – reggel és este – használd, beillesztve a napi bőrápolási rutinba.

MÍNUSZ 15 ÉV AZ ARTISTRY ÚJDONSÁGÁVAL?
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések