Post Image

Kipróbáltam: Guinot ragyogásfokozó maszk

Zsolesz / 2015-07-30

Fordult már elő a Kedves Olvasóval, hogy reggel a tükörből fáradt, elgyötört arc nézett rá vissza? Hát velem már többször is… Ilyenkor jó jönne egy varázspálca, amely egy suhintásra frissít, egészséges fényt, rózsás színt csempész az arcunkra. De addig is, amíg feltalálják itt van nekünk a Guinot Masque Dynamisant arcpakolása, a ragyogást megújító, energizáló arcmaszk.

Lássuk mit tud: egyik arcfelemre a használati utasításnak megfelelően az arcbőr letisztítása után vastag rétegben felviszem a selymes krém-gélt a szem közvetlen környékét kihagyva. Azonnali hűsíteni kezdi a bőröm és a hűvös érzés idővel csak fokozódik. Negyven fokban megfizetethetetlen! Az illatában is érezhető a menta és eukaliptusz illóolaja, mely egészen finoman bizsergeti a bőrömet. 3-10 perc hatóidőt javasolnak, én a kettő közti 7 perc elteltével mosom le hideg vízzel. A kezelt oldalon a pórusok kisebbek a bőr színe élénkebb, de a legnagyobb változás a bőr állagában mutatkozik: tömörebb, feszesebb tapintású lett. A szem környékén a kis redők kisimultak, noha a szemem alá nem vittem fel a maszkot. Az egész bőrkép frissebb lett és az utána felkent nappali krémet gyorsan, érezhetően hatékonyabban felszívta. És akkor nézzük a leírást, mi mindent tartalmaz a maszk:

A kifejezetten a fáradt, fakó bőr ápolására készült Masque Dynamisant visszaadja a bőr eredeti sugárzó szépségét, kisimítja és eltünteti a fáradtság jeleit, hosszan tartó hidratáltságot eredményez. Hatóanyagai:

Stabilizált C-vitamin

A C-vitamin nélkülözhetetlen a szervek megfelelő működéséhez. Védelmet nyújt a bőr számára a szabadgyökök ellen az antioxidáns hatásának, valamint a kollagén szintézis stimulálásának köszönhetően és természetes hámoldó hatása tündöklést biztosít a bőr számára.

Pro-Oxygén

A Pro-Oxygén egy növényi kivonat, amely stimulálja a sejtmegújulás folyamatát és elősegíti a bőr sejtjeinek alapvető funkcióit.

Hideg Esszenciák

A menta és eukaliptusz esszenciák kombinációja frissít és élénkít, ami egészséges bőrszínt eredményez.

Ára: 50 ml 10 400 Ft

 

Kapcsolódó bejegyzések