Post Image

KIPRÓBÁLTAM AZ ARTSITRY CSÚCSKRÉMJÉT: SUPREME LX

Rúzs & Más / 2017-12-19

Egy hónappal ezelőtt kaptam kézhez az Artistry csúcskategóriás újdonságát, a Supreme LX krémet – ekkor be is számoltam egy cikkben Olvasóimnak az újdonság bevezetéséről. A cég kérésének boldogan eleget téve neki is kezdtem a tesztelésnek. A bőr 28 napos ciklusa miatt ez a legrövidebb idő, ami alatt valamilyen változás várható, ezért most jelentkezem a beszámolómmal. A krém külleméről azt hiszem nem kell részletes leírást adnom, az ékszer szépségű tégely magáért beszél!

Supreme LX Regenerating Face Cream product shot

A tartalma mindenféle kincset rejt a fiatalságát vesztő bőr számára, így 40 felett már nagy szükségét érzem a csodaszereknek! Gardénia őssejtek, 24 karátos arany, a bőr energiaszintjét csúcsra járató komplex – mindez nagyon is ráfért a kissé fáradt, rugalmasságát vesztett arcbőrömre. A krém – ahogyan egy ilyen luxus készítménytől el is várható – selymes állagú, jól felszívódó, kellemes enyhe virágillattal. Mivel a bőröm kifejezetten vízhiányos igényelte a jól megszokott szérum használatát is a krém alá. A szemkörnyéken is tudtam használni az Artistry Supreme LX-et (nem okozott a szememnek problémát) így külön szemránckrémre nem volt szükség. A használata nagyon kellemes, a smink tartósságát nem befolyásolja, sminkalapnak is remek.

Mivel az arcunkat minden nap többször látjuk, nehéz megfigyelni a változásokat, ezért készítetettem azonos körlmények között 1-1 képet egy hónap eltéréssel. A képeket összevetve a következő változásokat látom:

– a bőröm színe és felszíne egyenletesebb
– a gyulladások (erecskék, apró pattanások, piros foltok) jelentősen csökkentek
– a szemem alatti sötét karikák szemmel láthatóan halványultak
– a pigmentfoltjaim szinte teljesen eltűntek
– a pórusok mérete csökkent, finomodott a bőr
– az orr-ajak barázda kevésbé mélynek látszik

Véleményem szerint ezek rendkívül bíztató eredmények, mivel a krémek eredményességét, a bőr allapotának várható javulását 3 havi használatra adják meg a termékfejlesztők. A tapasztalataim alapján meggyőződéssel ajánlom az Artistry Supreme LX krémet mindazoknak, akik hatékony arcápolót keresnek a bőröregedés jeleinek csökkentésére!

Artistry Supreme LX

 

 

 

 

 

 

KIPRÓBÁLTAM AZ ARTSITRY CSÚCSKRÉMJÉT: SUPREME LX
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések