A KELETI BŐRÁPOLÁSI RITUÁLÉTÓL IHLETETT KAVIÁR ESSZENCIA

Rúzs & Más / 2016-09-28

 

A kaviárt évszázadok óta mágikus, gazdag tápanyagforrásként ismerjük. A ritka és kedvelt kaviár igen értékes anyag, mely nagy népszerűségét elsősorban összetételének és bőrmegújító képességének köszönheti. Több, mint 25 évvel ezelőtt a la prairie a tengerek mélyére ereszkedett, hogy megszerezze az értékes kaviár gyöngyöket és hasznosítsa azok kivételes, regeneráló erejét. Az eredmény a kaviár hatékony összetevőiből megalkotott La Prairie Skin Caviar (Collection) lett, mellyel egy legenda született.

A kaviártól a vízig

A la prairie ikonikus kollekciójának magját képező kaviárt ma új megközelítésben, kifinomultabb és pazarabb formában ismerhetjük meg. A világon elsőként a la prairie kutatói alkalmazták azt a tökéletesített gőz-desztillációs eljárást, melynek segítségévela kaviár összetevőit egy kristálytiszta, aktív folyadékban képesek összegyűjteni. Míg a klasszikus bőrápoló fluidok hagyományos vizet, addig a La Prairie Skin Caviar Essence-in-Lotion exkluzív kaviár vizet tartalmaz, mely a kaviár gyöngyök gőz-desztillációs lepárlásakor keletkezik.

La Prairie Skin Caviar Essence-in-Lotion

Ez a technika lehetővé teszi, hogy az összetevők eltérő koktéljához jussanak, más anyagokhoz, mint a klasszikus extrakció révén. A hagyományos víz helyett alkalmazott kaviár víz előnyösen kiegészíti a la prairie ritka és értékes, feszesítő és lifting hatásáról ismert kaviár kivonatának tulajdonságait. A rendkívül kifinomult Skin Caviar Essence-in-Lotion kiemeli az arc tónusát, valamint azonnal javít a bőr nedvességtartalmán és rugalmasságán, így nyújtva felejthetetlen kényeztetést. Az arckezelő folyadék is tartalmazza a la prairie híres Exkluzív Sejt Komplex-ét.

Ez a szabadalommal is védett komplex immár négy évtizede valamennyi la prairie bőrápoló termék szíve-lelke, mely tápanyagainak, energizáló faktorainak és fiatalító hatóanyagainak köszönhetően segít a bőröregedés elleni küzdelemben, a nedvesség megtartásában, valamint a revitalizálásban. A Skin Caviar Essence-in-Lotion pazar kényeztetésben részesíti a bőrt, miközben feszesebbé varázsolja, megemeli és kisimítja.

A kaviártól egy új szépségrituáléig

A gyengéd, ám rendkívül hatékony Skin Caviar Essence-in-Lotiont arra fejlesztették, hogy a távol-keleti nők bőrápolási rutinjához hasonlóan , a bőrápoló programok első lépéseként, a szérumok felvitelét megelőzően kerüljön a bőrre. A Skin Caviar Essence-in-Lotion termékben megtalálhatóak a bőrápolás titkai. Mint a napi rutin új eleme, megújítja a bőrt, feszesebbé varázsolja, tökéletesen hidratálja, s ezáltal fokozza a hagyományos bőrápolás hatékonyságát. A selymesen finom, kaviár vízben gazdag Skin Caviar Essence-in-Lotion a hiányzó láncszem szerepét tölti be a teljeskörű bőrápolásban. Ez a könnyed állagú készítmény hatékony összetevőinek köszönhetően kortalan szépséget biztosít.
A kaviártól az időtlen szépségig

A Skin Caviar Collection minden egyes terméke – az érzéki krémektől a szérumokig – a bőr feszesebbé tételének és liftingelésének csodaszere, melyek egyedülálló rituálét képezve segítik a la prairie-t a kortalan szépség megtalálásában. A Skin Caviar ikonikus kollekciója évek óta a svájci innováció és a luxus összetevők tökéletes fúzióját kínálja a hölgyek számára. Az új kaviár csodával – ezzel a friss és könnyed állagú, ám rendkívül hatékony Skin Caviar Essence-in-Lotionnel – a la prairie legismertebb szépségápolási kollekcióját bővítette ki. A kaviárnak eme újragondolt terméke jól mutatja mennyire elkötelezett a la prairie az iránt, hogy a világ legigényesebb és leginnovatívabb bőrápolóit kínálja. Használatukkal a bőr újjászületik.

Alkalmazás:

• Reggel és este tisztítást és tonizálást követően alkalmazzuk, a szérum felvitele előtt
• Öntsünk 2-3 cseppet az esszenciából a tenyerébe, majd vigye fel az arcra
• Tapogató mozdulatokkal masszírozzuk be a bőrbe, így kondícionálva azt
• Használjuk utána a Skin Caviar Collection bőrtípusunknak megfelelő hidratáló termékét

A KELETI BŐRÁPOLÁSI RITUÁLÉTÓL IHLETETT KAVIÁR ESSZENCIA
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések