Post Image

HA VAN MIT ELFEDNED, MEGMUTATJUK HOGYAN TEDD!

Rúzs & Más / 2018-04-27

A bőr erős színkülönbségei sokfélék lehetnek: sötét karikák a szemek alatt, rozácea, vitiligo… magabiztosabbnak érezhetjük magunkat, ha sikerül ezeket elfedni. De arról is lehet szó, hogy pl. mennyasszonyi ruhában vagy munkahelyi interjún egy tetoválást szeretnénk optikailag eltüntetni.  Az ilyen helyzetekben speciális sminktermékekre van szükség. Az extra fedőképességű Dermablend fluid korrekciós alapozó hatása a Dermablend fixáló púderrel tovább tartósítható. A fedés pedig a Dermablend korrektorral pontszerűen fokozható.

korrekciós alapozó, Vichy, Dermablend, erős fedés, rúzs és más

Erős fedés, könnyű felvitel, lágy, krémes textúra, az eredmény pedig természetes hatású, bársonyos tapintású bőr – nem csoda, hogy a Dermablend fluid korrekciós alapozót bőrgyógyászok és sminkmesterek világszerte szívesen alkalmazzák és ajánlják pácienseiknek, vendégeiknek. A Vichy Dermablend célkitűzése, hogy használatával bárki természetes hatású, mégis makulátlan bőrrel ragyoghasson és önbizalommal telve nézhessen szembe a mindennapi kihívásokkal. A Dermablend fluid korrekciós alapozó vízálló, hipoallergén, nem komedogén és illatanyagmentes. Kiváló megoldást nyújthat tetoválások elfedésére, rozáceás bőrre, vitiligóra és a szemek alatti sötét karikák leplezésére. Már 5 árnyalatban kapható.

TETOVÁLÁS

korrekciós alapozó, Vichy, Dermablend, erős fedés, rúzs és más
1. lépés
A tetovált bőrfelületen is elengedhetetlen az UV-védelem. Ehhez használd a Vichy Idéal Soleil SPF 50+ bársonyos napvédő krémet. Ezután akár több rétegben is alkalmazhatod a Dermablend fluid alapozót.
2. lépés:
A tartós eredmény érdekében az alapozott bőrfelületen használd a Dermablend fixáló púderét.

dermablend fixl pder

ROZÁCEA

korrekciós alapozó, Vichy, Dermablend, erős fedés, rúzs és más

1. lépés
Hidratáld bőröd a Vichy Minéral 89 Hyaluron Boosterrel. Ezután ecsettel oszlasd el bőrödön a Dermablend fluid alapozót.
2. lépés:
A tökéletes fedés érdekében alkalmazd a megfelelő helyeken a Dermablend korrektor stiftet. A sminket igény szerint a Dermablend fixáló púderével rögzítheted.

SÖTÉT KARIKÁK

korrekciós alapozó, Vichy, Dermablend, erős fedés, rúzs és más
1. lépés
Először is gyengéd mozdulatokkal vidd fel a szemkörnyékápoló krémed. Ezt követően hidratáld bőröd a Vichy Minéral 89 Hyaluron Boosterrel, majd ecsettel oszlasd el bőrödön a Dermablend fluid alapozót az arcod közepétől a szélekig haladva.
2. lépés:
A sötét karikák elfedéséhez válassz egy világosabb árnyalatú korrektort, majd oszlasd azt el finoman a szemzugod, az orrod és a szemöldököd között felrajzolható háromszög alakban. Ehhez használd a Dermablend korrektor stiftet. A hosszantartó fedésért rögzítsd a sminket a Dermablend fixáló púderével.

Vichy Dermablend Korrektor Stift

 

HA VAN MIT ELFEDNED, MEGMUTATJUK HOGYAN TEDD!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések