Post Image

ÍGY GYORSÍTHATOD FEL A SEBGYÓGYULÁST

Rúzs & Más / 2018-10-05

Ha már megsérültünk szeretnénk minél hamarabb és lehetőleg nyom nélkül megszabadulni a sebtől, hiszen az apró vágás, a főzés okozta parányi égési sérülés vagy biciklizés közben szerzett horzsolás megnehezítheti a mindennapjainkat.
Ahhoz, hogy a bőr felszíne mihamarabb, heg nélkül és a lehető legkevesebb fájdalom mellett regenerálódjon megfelelően kell ellátnunk a sebet, jó ha tisztában vagyunk a megfelelő teendőkkel. A kezelés esetében a tisztítás, fertőtlenítés, valamint a védelem a szennyeződésekkel és baktériumokkal szemben – mely a különböző sebtapaszok segítségével könnyen megelőzhető – már jól ismert lépések lehetnek.

Kevésbé ismert tény, hogy nedves környezetben bizonyítottan gyorsabban növekednek, osztódnak és vándorolnak a sejtek, ami optimálisabb sebgyógyulást eredményez és csökkentheti a hegek kialakulásának az esélyét. A Hansaplast Sebkezelő Kenőcs gondoskodik a gyógyuláshoz optimális környezetről. A krémet naponta egyszer-kétszer, óvatosan, vékony rétegben vigyük fel a száraz és tiszta sebre egészen addig, amíg a felület teljesen be nem gyógyul. A készítmény a nyílt, kisebb felületi sérülésekre alkalmazható, kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható. A kenőcs támogatja a természetes sebgyógyulást, illetve nem tartalmaz tartósítószert, illat-, és színezőanyagot.

Hansaplast Sebkezelő kenőcs

– Nyílt sebekre is használható
– A kezeletlen sebhez képest 2x gyorsabb gyógyulást biztosít
– Mentes az illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől és állati eredetű anyagoktól
– Kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható
50 g, ajánlott fogyasztói ár: 1 290 Ft

Hansaplast sebkezelő kenőcs, sebgyógyulás, rúzs és más, sérülés

ÍGY GYORSÍTHATOD FEL A SEBGYÓGYULÁST
4.2 (83.08%) 13 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések