Post Image

HATÉKONY ÖREGEDÉSGÁTLÁS ÉRZÉKENY BŐRRE

Rúzs & Más / 2018-09-14

Az érzékeny bőrűeknek nemcsak azért nem egyszerű a bőrükkel bánni, mert könnyen irritálódik és alig van kozmetikum, amit elvisel, de éppen az érzékenység, gyakori irritáció folytán korábban is jelentkeznek rajta a bőröregedés jelei. Viszont a hatékony anti-aging készítmények, amelyekkel elejét vehetnék az idő előtti ráncosodásnak, azonnal “kiverik a biztosítékot”, bőrirritációt okoznak. Valószínűleg nem kis fejtörést okozhat a kozmetikum gyártóknak ennek az ellentmondásnak a feloldása, hiszen az érzékeny bőrre való arcápolók többsége a mai napig csupa “ártalmatlan” hatóanyagot tartalmaz. A La Roche-Posay azonban véget vetett ennek az áldatlan állapotnak: REDERMIC C innovatív formulája és a REDERMIC R koncentrált korrigáló bőrápoló valódi anti-aging nagyágyúkat tartalmaz megoldást nyújtva érzékeny bőrrel rendelkezőknek a ráncok elleni küzdelemben.

La Roche-Posay Redermic C

A bőrünk számára nélkülözhetetlen, ám korral egyre csökkenő C-vitamin utánpótlásáról magunknak kell gondoskodnunk. A REDERMIC C ebben magas C-vitamin tartalma javítja a mikrokeringést, akadályozza a bőr kipirosodását, és serkenti a kollagénrostok újratermelődését, így járul hozzá a bőrfelszín fokozatos simításához és az arcszín egységesítéséhez. Fragmentált hialuronsavat, mannózt és ásványi anyagokban gazdag La Roche-Posay termálvízet tartalmaz. Klinikailag bizonyított bőrsimító hatással bír.
Kapható normál-kombinált és száraz bőrre kifejlesztett változatban.
Ajánlott fogyasztói ára: 7 499 Ft/40 ml

La Roche-Posay Redermic C, C-vitamin, rúzs és más, érzékeny bőr

La Roche-Posay Redermic R

A folyamatosan felszabaduló és a tiszta retinol kombinációja egy kíméletes formulában egyedülálló lehetőséget biztosít az érzékeny bőrűeknek is az intenzív bőröregedés-gátló hatás elérésére. Nappal és éjszaka egyaránt használható. Javítja a bőr megjelenését, halványítja a foltokat, egységesíti a bőrszínt és klinikailag bizonyított ránctalanító hatást fejt ki.
Ajánlott fogyasztói ára: 8 299 Ft/30 ml

La Roche-Posay Redermic R, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések