Post Image

400 NÉGYZETMÉTEREN SPRICCELHETNEK!

Rúzs & Más / 2018-07-19

A borús idő csak átmeneti, hétvégén már folytatódik a nyár és megint tervezhetünk valami jó kis vizes családi programot. A vadonatúj Spray Parktól minden kisember garantáltan odáig lesz meg vissza, nekünk szülőknek pedig végre jut egy kis csendespihenő a medence partján, ha egy Aquaworld-ös kiruccanást szervezünk! De nézzük, pontosan mi is az a Spray Park?

Egy kilométernyi vízvezeték, négyszáz négyzetméter alapterület és egy precízen kivitelezett, határidőre befejezett fejlesztés. Itt aztán alaposan kitombolhatják magukat a csemetéink!
Budapest egyetlen vízibirodalma, az idén 10. születésnapját ünneplő Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő további, szórakoztató attrakcióval bővítette kínálatát. Az élményfürdő strand területén megnyitotta hazánk legnagyobb vizes játszóterét, az Aqua Spray Parkot.

Aquaworld Resort, Aqua Spray Park, rúzs és más

A közel 400 négyzetméteres területen fekvő, két szekcióra bontott vizes játszópark, korosztály szerinti igényeket kiszolgálva várja vendégeit a csöppségektől egészen a kiskamaszokig. Hazánk legnagyobb vizes játszótere, amely hűsítő permetkapukból, vízköpőkből, billenő vödrökből és egyéb interaktív vizes elemekből áll, további szórakozási lehetőséget jelent azoknak is, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak úszni.

Aquaworld Resort, Aqua Spray Park, rúzs és más

Európa egyik legnagyobb fedett vízibirodalmában és a mellette elterülő strandon a vizes programok teljes arzenálja vár! A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom körül megmártózhatunk a 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence egyikében, kipróbálhatjuk a szörföt, a búvárkodást, a vízen járó labdát és hengert, személyes sebességrekordunkat pedig a 11 különleges csúszda bármelyikén felállíthatjuk.
A kreatív és sportos animációs programok több hely- színen is elérhetők. Az örökmozgó apróságok nemcsak a medencékben pancsolhatnak, csúszdázhatnak, hanem megunva a fürdőzést, kedvükre ugrálhatnak a szárazföldi játszóparkban található légvárban és trambulinon. Aki jobban szeret alkotni, az a kézművesházban és a hétvégi gyerekfoglalkozásokon a kreativitását is fejlesztheti.

És amíg a gyerekek boldogan játszanak, aktívan mozognak és igazi barátságokat kötnek mit csinálnak a szülők? Garantálható, hogy ők sem fognak unatkozni. Kedvükre sziesztázhatnak a wellness világban, vagy egy kényeztető masszázzsal frissíthetik fel magukat, vagy saját gyermekeikkel együtt szerezhetnek közös nyári emlékeket.

Aquaworld Resort, Aqua Spray Park, rúzs és más

400 NÉGYZETMÉTEREN SPRICCELHETNEK!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések