Post Image

NAPSÜTÉS-BIZTONSÁGI SZENZOR A LA ROCHE-POSAY-TÓL

Rúzs & Más / 2019-06-20

A La Roche-Posay bejlentette a My Skin Track UV — az első áramforrásmentes, magunkon hordható elektromos szenzor és alkalmazás bevezetését világszerte – az UVsugárzásnak, légszennyezésnek, páratartalomnak és polleneknek való egyéni kitettség mérésére.
Az először tavaly novemberben az Egyesült Államokban bevezetett My Skin Track UV most világszerte elérhetővé válik az apple.com weboldalon és az Apple egyes saját márkaüzleteiben. A márka jól ismert a bőr és a napozás biztonsága iránti elkötelezettségéről. A L’Oréal-lal együtt kifejlesztett My Skin Track UV lehetővé teszi a használói számára, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzák a bőrükkel kapcsolatosan.

“ Napjainkban az olyan egészségügyi technológiák és innovációk, mint például a My Skin Track UV, hatalmas lehetőséget kínálnak, hogy személyre szabottabb megoldásokat és tanácsokat kínáljanak, és lehetőséget biztosítsanak a fogyasztóknak arra, hogy jobban kezeljék a bőrük ápolását” mondta Laetitia Toupet, a La Roche-Posay globális vezérigazgatója. „Ez még fontosabb egy olyan világban, ahol a környezeti hatások és a bőrproblémákkal küzdő egyének száma folyamatosan nő.”

A díjnyertes La Roche-Posay My Skin Track UV méri az UVA- és az UVB-sugárzást, és azonnali állapot jelentéseket biztosít, miközben akár három hónapnak megfelelő adatot is tud tárolni. Az áramforrásmentes érzékelőt a nap aktiválja, a felhasználó okostelefonja pedig az NFC rövid hatótávú kommunikációval tölti fel. A
My Skin Track UV a tárolt adatait egy egyszerű egygombos funkcióval továbbítja a társalkalmazásnak: a felhasználók egyszerűen csak hozzáérintik a My Skin Track UV-t az okostelefonjukhoz az alkalmazásfrissítéséért.

La Roche-Posay My Skin Track, UV sensor, napozás-biztonsági, érzékelő, napozás, UV, leégés, rúzs és más

A széles körű UV-sugárzási adatok mellett az alkalmazás, amely zökkenőmentesen integrálódik az Apple HealthKit szolgáltatásba, lehetővé teszi a páratartalom, a pollen- és a légszennyezés szintjének a követését is.
Az Yves Behar dizájnerrel együttműködésben készített, diszkrét, magunkon viselhető érzékelő 12 mm széles és 6 mm magas, vízálló, és egy erős fémkapoccsal rendelkezik, amely könnyedén a ruhákra vagy kiegészítőkre kapcsolható.
“Kutatásaink már régóta rámutattak arra, hogy szükség van a személyes UV-sugárzásnak való kitettség jobb fogyasztói megértésére,” mondta Guive Balooch, a L’Oréal Globális Technológiai inkubátorának vezetője. „Reméljük, hogy ennek a problémamegoldó technológiának a bevezetése megkönnyíti mindenki számára, hogy okos, a bőr számára biztonságos döntések hozzanak.”

Egy innováció hatalma, mely megváltoztatja a szokásainkat

A La Roche-Posay a L’Oréal Technológiai inkubátorával együttműködve, egy valós életbeli kutatást készített a My Skin Track UV-n arra vonatkozóan, hogy hogyan használják az emberek a különböző napsütési, légszennyezettségi, pollen- és páratartalmi szintek függvényében. A kutatást Brazíliában folytatták 76 különböző bőrtípusú nő és férfi közreműködésével, beleértve érzékeny bőrűeket és az olyan egyéb bőrproblémákkal küzdőket is, mint a bőrallergia, az ekcéma és az akné.
A szenzor nyolc teljes napos használata után a kutatás azt mutatta, hogy az emberek 78%-a szerint az alkalmazás által adott információ segít kezelni a bőrüket és 67%-uk meg is változtatta a viselkedését, miután elolvasta az alkalmazás által adott információkat.

Úttörő szépségápolási technológia

A La Roche-Posay márkát világszerte 90 000 bőrgyógyász ajánlja, akikkel szorosan együttműködik a betegeik számára biztonságos és hatékony bőrápolási termékek kidolgozásában: az Anthelios fényvédő termékcsalád a mai napig több, mint 60 szépségipari díjat nyert. A termékein túl a La Roche-Posay elkötelezetten úttörő a szépségápolási technológiák területén is: 2016-ban a márka bevezette az első rugalmas, bőrre ragasztható szenzort az UV-sugárzás megfigyelésére. 2019 elején a La Roche-Posay bevezette az Effaclar Spotscant, az első webes alkalmazást, amelyet bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztettek ki és mesterséges intelligenciára épülve elemzi az aknéra hajlamos bőrt, illetve személyre szabott tanácsokat és javaslatokat kínál.
A My Skin Track UV már elérhető az apple.com -on és egyes Apple márkaüzletekben világszerte $59.95 ajánlott fogyasztói áron. További információkért a My Skin Track UV-ről látogasson el a www.laroche-posay.com oldalra.

La Roche-Posay My Skin Track, UV sensor, napozás-biztonsági, érzékelő, napozás, UV, leégés, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések