VÉGRE LETTEK PORMASZKOK OTTHONI HASZNÁLATRA!

Rúzs & Más / 2018-08-03

Pillekönnyű csomagom érkezett, pedig 4 nagy tégely arcapakolás is előkerült belőle! Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a tégelyekben púderfinomságú porok vannak! A Yamuna végre a kezünkbe adta a kozmetikusok rág bevált por állagú pakolásait, amelyeket a felvitel előtt egy kis langyos vízzel kell kikeverni, amitől gél állagot nyernek és a bőrön 10-12 perc elteltével lehúzható maszkká szelídülnek.

S hogy miért is tartotta fontosnak a Yamuna egyszerre négyféle pormaszk bevezetését? 

A sugárzóan szép bőr érdekében kenjük, radírozzuk, hidratáljuk az arcunkat, isszuk a vizet több kevesebb sikerrel, de  bőrünknek fontosak a “nagytatarozások” is. Kozmetikushoz menni csak ritkán van alkalmunk, szinte kivételes ajándék a magunk számára is, ha eljutunk egy szakemberhez, így aztán az otthoni rituálék egyre fontosabbak lettek. Ezért a Yamunánál úgy gondolták, most elhozzák nekünk a kozmetikusok titkát. Négy olyan arcmaszkot fejlesztettek tovább, amellyel a szépülni, ránctalanodni vágyó hölgyek eddig csak szalonokban találkozhattak.

Így készítsd el a pormaszkot!

A Yamuna pormaszkjait mi keverhetjük ki, tehát szemben a tartósítószerekkel ellátott “zacskós”, készen kaphatóakkal, sokkal koncentráltabb formában táplálják a bőrt. Mivel mi magunk készítjük  el a pakolásunkat otthon, olyan vizet használhatunk hozzá, amilyet jónak tartunk, legyen akár a csapból jövő, vagy a legkülönlegesebb ásványvíz. Terítsünk egy törölközőt a kis tálkánk alá, majd keverjük ki a pormaszkot egy kis vízzel – annyi vizet kanalazzunk hozzá, hogy tejföl sűrűséget nyerjünk. Szépséges színe lesz mindegyiknek és fantasztikus az illatuk! Az egyik fő összetevője mindegyik pakolásnak az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag természetes kovaföld, ami remek pórustisztító és minden bőrtípusra alkalmazható. Egyetlen tégely 10-15 alkalomra elég!

Melyik pakolás mit tud?

Anti aging maszk acerolával és C-vitaminnal 

Yamuna pormaszk, kovaföld, kozmetikai arcpakolás, rúzs és más

Ha már szembesültünk az első apróbb kihívást jelentő ráncokkal, érdemes kipróbálni. A benne lévő acerola nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású anyagokat melyek szabad gyökök megkötésével lassítják a bőr öregedési folyamatait. Feltöltik arcbőrt, így az tovább marad rugalmas, hidratált.

Feketeribizlis maszk

Yamuna pormaszk, kovaföld, kozmetikai arcpakolás, rúzs és más

Ezt a pazar aromájú gyümölcsöt nemcsak megenni finom, de szárított állagában arcunkra alkalmazva úgy érezhetjük magunkat, mintha egy szépségszalonban lennénk! Igazi hidratáció és
felfrissülés, akár egy húzós nap után is.

Tengeri iszapos tisztító maszk

Yamuna pormaszk, kovaföld, kozmetikai arcpakolás, rúzs és más

Képzeld el, hogy elmerülsz egy tengervizes terápiás fürdőzésben, ahol a benne található iszap természetes módon távolítja el bőrödről a szennyeződéseket, miközben magnéziummal és nyomelemekkel tölti fel a pórusokat! A Yamuna tengeri iszapos maszkja tonizál, tisztít és ásványi anyagokkal látja el bőrödet.

Kollagénes maszk rizsporral

Yamuna pormaszk, kovaföld, kozmetikai arcpakolás, rúzs és más

A rizspor és a kollagén párosításával készített Yamuna maszk az arcbőrre kenve lágy réteget képez és feszesítő hatást fejt ki. Már egy használat után érezhetően lágyabb és selymesebb lesz az arcunk, akár esemény előtti gyorssegélynek is nevezhetnénk.

A Yamuna pormaszkok most bevezető áron, 1 645 Ft-ért kaphatóak (egy tégely tartalma akár 10-15 alkalomra is elég)

VÉGRE LETTEK PORMASZKOK OTTHONI HASZNÁLATRA!
4.8 (96%) 5 votes

Kapcsolódó bejegyzések