Post Image

VÍZBOMBA MINDEN BŐRNEK: VICHY MINÉRAL 89 BOOSTER

Rúzs & Más / 2018-04-03

A napokban kerül ki a hazai gyógyszertárakban egy olyan Vichy újdonság, mely több szempontból is áttörést hoz a bőrápolásban! Egyrészt egy új termékkategóriával, az úgynevezett booster-rel vagy fokozóval bővíthetjük az arcápolási rutinunkat. Másrészt a Vichy felfedezte a nagyon magas koncentrációjú Vichy Termálvíz és a természetes eredetű hialuronsav kombinációjának rendkívüli hatékonyságát.
A MINERAL 89 BŐRERŐSÍTŐ ÉS TELTSÉGET ADÓ BOOSTER segít megerősítenia bőr védekező funkcióját, ellenállóbbá és teltebbé teszi a bőrt azáltal, hogy nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt. Illatanyag-mentes, alkoholmentes, és szilikonmentes a természetes érzésért.Minden korosztálynak, minden bőrtípusra, önmagában vagy más arcápolók alá.

MI KELL A BŐRNEK? 

Gyakran úgy gondolunk a bőrünkre, mint szépségünk legfontosabb alkotóelemére. Ez valóban így is van, de a szépség nem az elsődleges funkciója. A bőr elsősorban határfelületként működik a környezet és a testünk között. Egy védőburok, aminek az egyensúlya nagyon fontos. A negatív környezeti hatások, úgy mint UV-sugárzás és légszennyezés, valamint a belső negatív hatások, mint a stressz, fáradtság, nem kiegyensúlyozott táplálkozás, hatással vannak a bőrre, és annak barrier funkciójára. A környezeti tényezők hatásainak ismeretét figyelembe véve a Vichy Laboratórium létrehozta az első arcápolóját, amely minden nap segít megerősíteni a bőr védelmi funkcióját.

Vichy Minéral 89 booster, rúzs és más

A franciaországi vulkanikus régióban eredő, 15 értékes ásványi anyagot tartalmazó Vichy Termálvíz segít megerősíteni a bőr természetes védelmi funkcióját, csökkenti a transzepidermális vízveszteséget, ami a megerősített bőr jele. Javítja az antioxidáns enzimaktivitást, még UVA-sugárzásnak kitett bőr esetében is. Elősegíti az epidermisz regenerálódását, a megerősített bőrszerkezetért. A nagyon magas, 5,2 gramm/ liter ásványi anyag koncentrációnak köszönhetően ez az aktív összetevő évezredek óta híres terápiás hatékonyságáról, azonban rendkívül nehéz beépíteni egy formulába. Hosszas kísérletezés után mégis sikerült, mégpedig természetes eredetű, vízmegkötő hialuronsavval kiegészítve tégelybe zárni a Vichy vízből nyert koncentrátumot. A rendkívüli hatékonyság a két összetevő kiegészítő hatásában rejlik, ami segít védeni és erősíteni a bőrt.
Csupán 11 összetevővel, a 89 %-os koncentrációjú Vichy Termálvíz és a természetes hialuronsav kombinációjából született meg a MINERAL 89, ami segít a barrier funkció erősítésében a negatív hatásokkal szemben. Erőforrás a bőrnek minden napra, minden bőrtípusra.

MINIMALISTA FORMULA

A MINERAL 89 arcápolóban 89% -os koncentrációjú Vichy Termálvíz található nagy dózisú hialuronsavval és néhány egyéb hozzávalóval a stabil formula érdekében. A nagy mennyiségű hialuronsav mellett néhány összetevőt tartalmaz még, amelyek stabilizálják a formulát, és nem zsíros, puha érzést eredményeznek a bőrön. Az összességében 11 összetevőt tartalmazó MINERAL 89 arcápolót még a legérzékenyebb bőrűek is használhatják.

ÜDESÉG A BŐRNEK MINDEN NAPRA

A MINERAL 89 booster olyan tiszta és átlátható, mint a formulája. Gél textúrája beleolvad a bőrbe, felfrissítve azt, és szinte azonnal beszívódik. Láthatatlan, észrevehetetlen … és mégis aktív! Legyen az első lépés a bőrápolási rutinban minden más arcápoló lépés előtt az, hogy tegyünk bőrünk üdeségéért minden nap. Ez a termék napról napra növelheti a bőr védekező képességét, hogy megóvja a bőrt a külső negatív hatásoktól, megakadályozza a nedvesség eltávozását, a fakó bőr kialakulását és lassítsa a bőröregedés látható jeleinek megjelenését.

MŰSZERES TESZTEK EREDMÉNYEI

– A MINÉRAL 89 erősíti a bőr védelmi funkcióját és csökkenti a trenszepidermális (bőrön keresztül történő) vízvesztést

– 24 órán keresztül hidratál

– 24 órán keresztül véd a szennyeződésektől

– a bőr tonizáltabb és rugalmasabb

Vichy Minéral 89 booster, rúzs és más

 

VÍZBOMBA MINDEN BŐRNEK: VICHY MINÉRAL 89 BOOSTER
2.4 (47.39%) 92 votes

Kapcsolódó bejegyzések