Post Image

VEGÁN TESTÁPOLÁS EGY RÉGI KEDVENCTŐL

Rúzs & Más / 2018-02-15

Napjainkban egyre nagyobb figyelem hárul az egészséges életmódra, a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre. Nem csoda, hogy évről évre nő a vegán életformát választók aránya. Ezt felismerve fejlesztette ki a Fa legújabb, vegán termékcsaládját, az Island Vibes-ot, mely már fellelhető a drogériákban és hipermarketek polcain. A Fa az Y generációs fiatalok felé nyit a trópusi környezet ihlette, vidám, feltűnő Island Vibes termékekkel. A fiatal korosztály számára azonban nemcsak azért lesz vonzó a Fa vadonatúj termékcsaládja, mert a legpompásabb egzotikus helyeket, Balit, Fidzsit vagy a Hawai-szigeteket idézik, hanem mivel a vegán életérzést és életmódot ez a generáció érzi leginkább sajátjának.

A vegán tanúsítvány megszerzésére rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak. Az összetevők nem tartalmazhatnak húst, halat, baromfitermékeket, állati mellékterméket, tojást vagy tojástermékeket, tejet vagy tejtermékeket, mézet vagy méhészeti termékeket. Nem tartalmazhatnak ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényeket (GMO) vagy géneket, amelyek az összetevők vagy késztermékek előállításához használatosak.

„A vegán bőrápoló termékek különösen ajánlottak a különféle állati eredetű táplálék intoleranciákkal küzdők számára. Leggyakrabban az ilyen túlérzékenységi reakciók első tünetei a kellemetlen bőrelváltozások, így például a bőrszárazság, a viszketés vagy éppen a kiütések megjelenése” – mondja dr. Kassai Ildikó bőrgyógyászkozmetológus,
majd hozzáteszi, a bőrrel kontaktusba kerülő állati összetevők közvetlenül is provokálhatnak ilyen nemkívánatos bőrtüneteket.

Az Island Vibes három illatban kerül kereskedelmi forgalomba, a termékek között pedig a tusfürdők, izzadásgátlók mellett ezúttal a Fa első testradírja is debütál.

FA ISLAND VIBES HAWAII LOVE TESTRADÍR
– az ananász és törpe hawaii rózsa, frissítő tengerparti illatával

Fa Island Vibes vegán termékcsalád, rúzs és más
A finom sárgabarackmag-őrlemény radír szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, friss és fiatalos kinézetet kölcsönözve a bőrnek. PH bőrsemleges. Igazoltan bőrbarát.

• A testradír az elhalt hámsejtek eltávolításával a hidratálást segíti elő azáltal, hogy növeli a bőr felszívó képességét.
• Borotválkozás előtt megelőzhető a szőrtüszők begyulladása.
• Nyáron napozáskor a bőr gyorsabb és egyenletesebb barnulása érhető el rendszeres bőrradír használattal.
• Problémásabb területeken (comb, fenék, has) a narancsbőr elleni küzdelemben is segítséget nyújthat a testradír finom körkörös mozdulatokkal történő masszírozása.
• Elkerülhető vele a verejtékmirigyek gyulladása, ami gyulladásos-kiütéses bőrbetegséghez vezethet.

A termékcsalád további tagjai:

Fa Island Vibes vegán termékcsalád, rúzs és más

Tusfürdők
FA ISLAND VIBES HAWAII LOVE TUSFÜRDŐ

FA ISLAND VIBES FIJI DREAM TUSFÜRDŐ

Deo spray-k
FA ISLAND VIBES FIJI DREAM IZZADÁSGÁTLÓ
DEOSPRAY

FA ISLAND VIBES BALI KISS IZZADÁSGÁTLÓ
DEOSPRAY

Roll-on
FA ISLAND VIBES FIJI DREAM
IZZADÁSGÁTLÓ GOLYÓS DEZODOR

NYEREMÉNYJÁTÉK:

A legszerencsésebbek eljuthatnak a névadó egszotikus szigetekre, ha április 30-ig legalább 2 fa terméket vásárol egyszerre! Emellett naponta és hetente értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra. Részletek a www.fapromo.hu oldalon.

Fa Island Vibes vegán termékcsalád, rúzs és más

VEGÁN TESTÁPOLÁS EGY RÉGI KEDVENCTŐL
4.3 (86.67%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések