Post Image

VARÁZSLATOS UNIKORNIS SMINK KOLLEKCIÓ

Rúzs & Más / 2018-07-16

Úgy tűnik, mindenki unikornis megszállott, és nem is kicsit. Minket is teljesen elragadott a varázslat, azok a pasztell színek, no meg a csillogás! Ki ne akarna, legalább egy kis időre unikornis lenni?
A Miss Sporty pontosan azt szerette volna kínálni a vásárlóinak, amire azok vágytak, ezért két tehetséges influencerrel együttműködve készítették el a Unicorn Swag (=sexy with a bit of gangsta, azaz dögösen szexi) kollekciót. A lengyel Aleksandra Pawlik és a cseh Veronika Spurna nemcsak Instagram és Youtube sztárok, de mindketten pontosan ugyanúgy rajonganak az unikornisokért, mint mi, ezért nagyon lelkesek voltak amikor bevonták őket ebbe a projektbe.

Trendi Unicorn Swag körömlakkok

Az unikornisok hóbortos világa rendkívül inspiráló. A gyönyörű, színes és misztikus színvilág korlátlan tobzódásában Aleksandra és Veronika lelkesen alkották meg azt a körömlakk a kollekciót, amivel bátran el is indulhatsz, ezen a misztikus világba vezető úton. A Clubbing Color körömlakkok hat mesés árnyalata:

Varázslatos Pink: álomszerűen halvány finomság
Legendás Fukszia: tökéletesen pezsgő erős pink
Misztikus Lila: dekadens sötét szeder
Pasztel Swag: finom peach melba
Mágikus Türkiz: trópusi tengervíz
Pihepuha Kékség: a leglágyabb baba árnyalat

A Clubbing Color lakkok gazdag és intenzív színárnyalatait könnyű a szívünkbe zárni. Kevesebb mint egy perc alatt megszárad (leteszteltük!), egyszerű felkenni. Akár egyetlen ecsetvonással olyan tökéletes végeredményt érhetsz el, hogy a végén azt hiszed, egy unikornis műve volt az egész.

Miss Sporty Unicorn Swag kollekció, rúzs és más

Unikornis szemek

Az új Miss Sporty Unicorn Swag kollekció természetesen sokkal többet rejt mint csupán a körömlakkok. Az unikornis varázslat a szemeken is működik. Az igazi unikornis rajongóknak két különböző négyrészes szemhéjpalettát állítottak össze, amelyek igazán földöntúliak.

A Cool Unicorn jeges kék, mályvaszín és fényesen csillogó fehérség keveréke.

Az Unicorn Swag négy pasztel szín finom együttese, ami nem is lehetne ennél aranyosabb.

 

Mindegyik paletta tökéletes arra, hogy az finom színekkel varázslatos vonalakat húzzunk a szemhéjunkra. Játsszunk bátran a különféle színekkel a szemhéjon! Egyszerre dögösen szexi és ultracuki!:-)

Unikornis ajkak

“Unikornisban” tündökölhetnek az ajkaink is. Három új árnyalattal bővült a Precious Shine 3D szájfény kollekciója. A fényes 3D hatás hihetetlen gyémánt csillogással vonja be az ajkainkat, viselése közben úgy fogjuk magunkat érezni mint egy unikornis hátán száguldó tündér.

Végezetül a tökéletes unikornis hatásért használd az Intsaglow All-Over the Face Highlightert

Az Unicorn Swag a varázslatról szól, az Instaglow All-Over the Face Highlighter pedig légies, fantasztikus ragyogást varázsol az arcbőrre!

VARÁZSLATOS UNIKORNIS SMINK KOLLEKCIÓ
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések