Post Image

ÜNNEPELJÜK AZ ÉLETET AZ ILLATUNKKAL IS!

Rúzs & Más / 2018-09-10

Nagyon is kedvünkre való az Escada illatújdonsága, amely az életet ünnepli! Az ESCADA CELEBRATE LIFE illat a vidám lelkület esszenciája, amely arra bátorítja a nőket, hogy teljességében éljék meg életüket. Az illat célja, hogy segítsen intenzívebben megtapasztalni az öröm érzését, erősítse a magabiztosságunkat és hitelességünket.

Escada Celebrate Life, rúzs és más

Az ESCADA márka üzenete, hogy a végső kiteljesedést az öröm megélésével érhetjük el. A CELEBRATE kollekció második illata, az ESCADA CELEBRATE LIFE összetevőinek kiválasztásánál az volt a cél, hogy még inkább a jelen megélésére ösztönözzenek. Ennek jegyében a neves parfümőr Aurélien Guichard olyan illatjegyeket válogatott össze, amelyek a boldogsággal és önbizalommal kapcsolatos érzelmeket közvetítik. A selymesen lágy finoman illatozó virágcsokor két jegye a női illatok ikonikus összetevője: rózsa és narancsvirág. Ezek képviselik a ragyogó és időtlen nőiességet. A körte és licsi jegyeket hordozó színes gyümölcskoktél vidám és fiatal személyiséget tükröz. Végül, de nem utolsósorban pedig a finoman illatozó ámbra, puhán ölelő csillámló fátyolként természetes érzékiséget áraszt. Ezek az összetevők harmonikus illatkompozícióvá olvadnak össze melegséget sugárzó vanília és szantálfa hozzáadásával.

Escada Celebrate Life, rúzs és más

A márka nagyköveteként a kampányban Sofi Fahrman testesíti meg az ESCADA pozitív életszemléletét. A svéd újságíró és divatriporter teljességében éli meg mindennapjait és bátran szembenéz a kihívásokkal. „Néha azok az apró dolgok okozzák a legnagyobb örömöt, amelyekbe beleadjuk szívünket-lelkünket“. Az ESCADA szintén svéd vezető tervezőjéhez és társalapítójához Swede Margaretha Ley-hez hasonlóan Sofi is magabiztos, határozott nő, aki képes ünnepként megélni az életet. A fénylő illatüveget modern vonalvezetés jellemzi, a dizájn eleganciát sugall, amely egybecseng az ESCADA márka nevével.

Escada Celebrate Life, rúzs és más

Az életet ünnepelni kell és megélni minden pillanatát. Úgy ünnepelhetjük, hogy észrevesszük a hétköznapokban a varázslatos pillanatokat és örömünket leljük az apró dolgokban. Az ESCADA CELEBRATE LIFE arra biztatja a nőket, hogy a mostban éljenek, és szabadon kifejezzék életörömüket. Az ESCADA nő bízik önmagában, boldogságot és érzékiséget sugároz.

Az ESACADA CELEBRATE LIFE kitűnő választás azoknak, akik örömet és természetes érzékiséget szeretnének sugározni.

Hivatalos magyarországi forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft., kapható a Müller parfümériákban!

Escada Celebrate Life, rúzs és más

 

Escada Celebrate Life edp 50ml – 20.290Ft

Escada Celebrate Life edp 30ml – 13.990Ft

ÜNNEPELJÜK AZ ÉLETET AZ ILLATUNKKAL IS!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések