Post Image

LIPIKAR-RAL MEGELŐZHETŐ AZ ÚJSZÜLÖTTEK EKCÉMÁJA!

Rúzs & Más / 2018-02-22

Az ekcémára hajlamos, száraz bőrrel küzdőknek még a mindennapos tisztálkodás is problémát jelent. A La Roche-Posay speciális, atópiás dermatitisz elleni készítményei különleges Aqua Posae Filiformis prebiotikumot tartalmaznak, amely képes támogatni az úgynevezett mikrobióm – a bőrfelszín mikroflórájának – egyensúlyát. A márka bevált klasszikusai, a Lipikar Syndet AP+ krémtusfürdő és a Lipikar Baume AP+ testápoló balzsam most megújult csomagolásban segítenek az ekcémára hajlamos száraz bőrűeken. Az extra kímélő, shea vajjal és niacinamiddal gazdagított tusfürdő már fürdés, mosakodás közben segít megelőzni a bőrszárazságot és a viszketést, a testápoló balzsam pedig többek között 20% shea vajjal kényeztet.

S hogy mennyire kímélőek ezek a készítmények? Most új klinikai kutatások bizonyítják, hogy a Syndet AP+ krémtusfürdő és a Baume AP+ testápoló akár újszülötteken is biztonságosan használható! Sőt, a LIPIKAR AP+ tusfürdő és balzsam alkalmazása az élet első 3 hetében az atópiás dermatitisz (ekcéma) kialakulásának relatív kockázatát akár 50%-kal csökkentheti.

Tisztálkodás
LIPIKAR SYNDET AP+ KRÉMTUSFÜRDŐ a babák, gyerekek és felnőttek nagyon száraz bőrére

La Roche-Posay Lipikar AP, rúzs és más

Shea vajjal, niacinamiddal és a La Roche-Posay exkluzív, szabadalmazott hatóanyagával, az atópiás ekcémára hajlamos bőrt ápoló Aqua Posae Filiformis-szal gazdagított extra kímélő krémtusfürdő.
Rendkívül finom textúrájú, szappan– és illatanyagmentes mosakodó, amely a zuhanyzást és fürdőzést is különleges élménnyé varázsolja. Csillapítja az irritációt, a viszketést és hatékonyan hidratálja a bőrt, miközben fokozza annak védelmét.
Az Aqua Posae Filiformis prebiotikum szabadalmazott hatóanyagot tartalmazó formula támogatja a bőr felszínén található mikroorganizmusok sokféleségét és egyensúlyát. Ajánlott fogyasztói ára: 4 199 Ft/400 ml

LIPIKAR BAUME AP+ LIPIDPÓTLÓ TESTÁPOLÓ BALZSAM a puha és ápolt bababőrért

La Roche-Posay Lipikar AP, rúzs és más
A Syndet AP+ -hoz hasonlóan a szabadalmaztatott Aqua Posae Filiformis hatóanyag segítségével gondoskodik a bőr külső és belső védelméről: óvja és stabilizálja a mikrobiom egyensúlyát és a bőr barriert. Formulája niacinamidban és shea vajban (20%) gazdag. Minimális számú összetevővel lett kifejlesztve a hatékonyság, kíméletesség és biztonság érdekében. Illatanyagmentes. Gyorsan beszívódik, hogy megkönnyítse a mindennapi használatot. Textúrája nem zsíros, nem hagy ragacsos érzetet maga után.
Ajánlott fogyasztói ára: 5 999 Ft/400 ml

LIPIKAR-RAL MEGELŐZHETŐ AZ ÚJSZÜLÖTTEK EKCÉMÁJA!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések