Post Image

ÚJDONSÁGOK SOK NÖVÉNYI KIVONATTAL

Rúzs & Más / 2018-01-23

A francia növényi kozmetikai márka, az Yves Rocher üzleteibe megérkeztek a februári újdonságok, köztük egy ráncfeltöltő arcápoló, 8 szépséges, matt hatású prémium rúzs és kényeztető tusfürdők különleges illatkombinációkban.

SÉRUM VÉGÉTAL INTENZÍV RÁNCFELTÖLTŐ ARCÁPOLÓ
Szakértő gondoskodás a bőrnek

6 év kutatás és 4 bejegyzett szabadalom áll a Sérum Végétal termékcsalád mögött! Az Yves Rocher kutatói a kivételes életerejéről ismert Jeges Kristályvirágot választották a
Sérum Végétal Intenzív ráncfeltöltő arcápoló hatóanyagának. Ez az összetevő labortesztekkel alátámasztva aktiválja a sejtek bőröregedést gátló működését, a hozzáadott akácfagyanta kivonat pedig serkenti a bőrszerkezet állapotát meghatározó hialuronsav és kollagén termelését, így a bőr feszesebbé válik.
Az Intenzív ráncfeltöltő arcápoló minden ránctípust megcéloz, belülről állítja helyre a bőr szerkezetét. A termék rendszeres használatával a bőr teltebbé válik és visszanyeri feszességét, a ráncok feltöltődnek. Gazdag textúrája pedig hidratálja a bőrt és egyben kitűnő sminkalapot is ad.
Sérum Végétal Intenzív ráncfeltöltő arcápoló, 75 ml 9790 Ft

Yves Rocher Serum Végétal, rúzs és más

MATT HATÁSÚ PRÉMIUM RÚZS
A tartós szín mestere
8 intenzív árnyalat, 8 órán át tartó hatás: a matt hatású prémium rúzs a benne lévő kaméliaolajnak köszönhetően hidratálja és nem hagyja kiszáradni az ajkakat, miközben
kényelmes, hosszan tartó matt fedést biztosít. Érzékien matt, ellenállhatatlan ajkakat biztosít egy pillanat alatt. 0% parabén, 0% szilikon.
Matt hatású prémium rúzs – 3990 Ft

Yves Rocher Matt hatású prémium rúzs, rúzs és más

PLAISIRS NATURE
Négy új illattal bővül a Plaisirs Nature család

Relaxáció? Érzékiség? Vagy energia? Eldönthetjük, hogy épp mire vágyunk fürdés vagy tusolás közben és kiválaszthatjuk acélunknak megfelelő illatot!
Ellazulnánk egy hosszú, fárasztó nap után? Akkor egy kellemes fürdőhöz válasszuk a Magnólia-Fehér tea vagy a Gyapotvirág-Mimóza illatkombinációk egyikét.
Vagy inkább energiával töltődnénk fel zuhanyzás közben? Ehhez ideális választás a GránátalmaRózsabors hab-és tusfürdő lesz.
Esetleg egy kényeztető,érzéki fürdőre vágyunk? Akkor leginkább a Kávébab illatra van szükségünk.
Hab- és tusfürdő
400 ml – 1390 Ft, 200 ml – 850 Ft
Illatok:
Kávébab, Magnólia–Fehér tea, Gyapotvirág–Mimóza, Gránátalma–Rózsabors

Yves Rocher Plaisirs Nature tusfürdők,rúzs és más

 

Yves Rocher Plaisirs Nature tusfürdők,rúzs és más

Yves Rocher Plaisirs Nature tusfürdők,rúzs és más

Yves Rocher Plaisirs Nature tusfürdők,rúzs és más

ÚJDONSÁGOK SOK NÖVÉNYI KIVONATTAL
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések