Post Image

ÚJDONSÁGOK, MELYEK ELVARÁZSOLJÁK AZ ÉRZÉKEINKET

Rúzs & Más / 2017-05-19

A kényeztető olajos ápolásnak és a parfüm finom érintésének kombinációját gyorsan beszívódó tejjé alakította át a Nivea. Nekünk nem maradt más dolgunk, mint kiválasztani a hangulatunkhoz leginkább passzoló illatot.
Az illatcsaládokból származó aromák más-más hatással vannak a hangulatunkra. Amíg egyesek élénkítenek, mások ideálisak a nyugalom és a pihenés perceiben.

Virágos illattal a fáradság ellen
Szeretnénk elfelejteni, hogy kimerültek, fáradtak vagyunk? Használjunk virágos illatokat. A virág finom illata ugyanis legtöbbünkre energizáló hatással van. Ezen kívül a virágillat jókedvre is derít bennünket. Ha feszültek vagyunk, a virágillatú bőrápoló segít ellazulni, például a NIVEA cseresznyevirág illatú testápolója és tusfürdője, vagy a rózsaillatú testápolója.

Nivea Olajos testápoló, Cseresznyevirág

A keleties illatok megnyugtatnak és megszabadítanak a stressztől
Az orientális illat nyugtat, ellazít, elfeledteti a stresszt. A vanília, szantálfa vagy fűszeres illatú kozmetikum remek választás, ha kikapcsolódásra és relaxálásra vágyunk. Ide sorolhatók az úgynevezett gourmand illatok – élükön a kakaóval és a csokival. Hiszen kit ne nyugtatna meg egy kis csokoládé? Próbáljuk ki a relaxáló illatélményt például a NIVEA Care&Cocoa krémtusfürdőjével és a vaníliás olajos testápolójával.

Nivea olajos testápolók, kakaóvajas, makadámdiós

NIVEA Cseresznyevirág & jojobaolaj olajos testápoló – az enyhe krémes tónusú cseresznyevirág édes illatának ígérete a citrus leheletével
Az első pillanatban érezhető a piros bogyós gyümölcsök koktélja és a bergamott, majd a rózsa, az írisz és a csersznyevirág érzékeny illata bontakozik ki. Végül a szantálfa finom illatjegye kölcsönöz melengető végkicsengést a testápolónak – tökéletes választás tavasszal és nyáron is!

NIVEA Rózsa & argánolaj olajos testápoló – a rózsa és az argánolaj érzéki elegyével
Rögtön a felvitelt követően körülölel a rózsa, a gyöngyvirág, a szegfű és az ilang-ilang könnyed illata. Ha behunyjuk a szemünket biztosan érzékeljük a rózsás púder illatot és a fák aromáját, amelyek gyönyörűen kiegészítik a virágos alapillatot.

NIVEA Kakaó & makadámdió olaj olajos testápoló – a gazdag kakaóillat szerelmeseinek
Először a kakaó, a gyanta, a szantálfa és a mandula illata érint meg. Ezt követően a borostyános alapillaton kívül a bergamott, az édes karamell és virágok illata is eláraszt. A tökéletes élményt a liliom, az egzotikus orchidea és az érzéki rózsa illata teljesíti ki.

NIVEA Vanília & mandulaolaj olajos testápoló –  a vanília, a rózsa és az írisz különleges elegyével
A bergamottal és a friss mandarinnal megfűszerezett könnyed vaníliás-mandulás illat körülöleli a testet. A mandulavirágnak, a virágzó rózsának, a galagonyának és a különleges írisznek köszönhetően bőrünk csábítóan fog illatozni. Az illatélményt a kakaóvaj jellegzetes illata és a bódító szantálfa teszi harmónikussá.

Az olajos testápoló újdonságok ajánlott fogyasztói ára: 200 ml – 1289 Ft

ÚJDONSÁGOK, MELYEK ELVARÁZSOLJÁK AZ ÉRZÉKEINKET
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések