Post Image

ÚJ MAGYAR LUXUSMÁRKA SZÜLETETT: GHRAOUI

Rúzs & Más / 2017-12-26

Kétszáz éves mesterségbeli tudással büszkén kezdi meg történelmének új korszakát egy damaszkuszi család, magyar színekben! De miért keres új hazát magának és világszerte elismert márkájának a sikeres dinasztia ötödik nemzedékének képviselője? A család történetéből, kitartásukból és az újrakezdésekbe fektetett erejükből tanulni lehet! A Ghraoui név az egyik legősibb damaszkuszi kereskedő család öröksége, akik 1805-ben alapították meg üzleti vállalkozásukat. Ipari vállakozásukat kétszer is államosították, 2012-ben, a szíriai háborúban pedig megsemmisült az újból felépített gyáruk. Ekkor döntött úgy Bassam Ghraoui, hogy új otthont keres családja és patinás márkája számára.

Ghraoui csokoládé, Budapest Andrássy út

A GHRAOUI csokoládé tehát ismét újjászületett, ezúttal Magyarországon. A termékek megalkotásához szükséges mesterségbeli tudást a New- York-tól Párizsig elnyert díjak sora is bizonyítja. A Ghraoui-hoz régóta hű csokoládékészítők és a magyar csapat minden várakozást felülmúló csokoládé kollekciót mutat be. A hazánkban készülő, szebbnél-szebb, különleges ízélményt nyújtó bonbonok közül több is a Ghraoui új otthonának tiszteleg: a COEUR DE BUDAPEST szív alakú praliné különlegességgel Budapest iránt érzett szeretetüket szeretnék átadni mindenki számára. De találunk a kínálatban a Dunáról és Sissi kertjéről elnevezett édes műalkotást is. Kell ennél jobb országmarketing?

Ghraoui csokoládé, Budapest Andrássy út

„A Ghraoui név az egyik legősibb damaszkuszi kereskedő család öröksége, akik 1805-ben alapították meg üzleti vállalkozásukat. A márka a kezdetek óta egyet jelent a magas minőséggel és kiválósággal. Öröm számunkra, hogy Magyarországon indíthatjuk el kihívásokkal teli projektünket, amelyre már több mint egy éve készülünk azzal a céllal, hogy kiváló minőségű csokoládét termeljünk és exportáljunk, és hogy a következő években Magyarország felkerülhessen a globális csokoládé ipar térképére.” – mondta Bassam S. Ghraoui szíriai-magyar vállalkozó, akit többek között a Magyar Köztársasági Érdemrend díszkeresztjével is kitüntettek.

A GHRAOUI büszkén képviseli Magyarországot az idei Salon du Chocolat kiállításon október végén, mely a lerangosabb csokoládé rendezvény az egész világon.
A gyönyörű Andrássy úti szalont Bruno Moinard francia belsőépítész, díszlettervező, illusztrátor és festőművész tervezte, aki többek közt a londoni Four Seasons szálloda, a párizsi Hermés központ és még sok más illusztris enteriőr többszörösen díjnyertes dizájnere.

Ghraoui csokoládé, Budapest Andrássy út

A Ghraoiu korábban az Angol királynő hivatalos beszállítója volt!

A Ghraoui csokoládé Rúzs és más kedvenc lett! S hogy miért ízlik nekünk jobban a legexkluzívabb belga bonbonoknál is? A csodaszép, kézi díszítéssel készített termékek kevesebb cukrot tartalmaznak, így sokkal jobban érvényesül a csokoládé íze, mely még extra magas kakaótartalmú étcsokoládé formájában is elolvad a szánkban. Említést érdemel még a kiemelkedően magas minőségű pisztácia, mandula és a roppanós pörkölt törökmogyoró, amit a bonbonok készítéséhez használnak. Nem elhanyagolható tény, hogy az árpolitika kialakításánál figyelembe vették a hazai viszonyokat, vagyis jobb árfekvésben kapható itthon a Ghraoui, mint a kategóriájának megfelelő versenytársak termékei.

 

 

Mentés

Mentés

ÚJ MAGYAR LUXUSMÁRKA SZÜLETETT: GHRAOUI
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések