Üzemanyag a sejteknek

Zsolesz / 2011-09-06

A Cellular Power Infusion a sejtek energiaközpontjának stimulálásával biztosítja a folyamatos energiaellátást, újra energiával teli, egészséges bőrsejteket eredményez.
2. dimenzió: a bőrsejtek kommunikációja és funkciói
A bőrsejtek, illetve az epidermális őssejtek tevékenysége az évek során sokat gyengül, mert elveszítik a megújulási képességüket. A helyreállító, regeneráló kezelések nélkül a bőr állapota folyamatosan romlik, egyre több és több öregedési jel mutatkozik rajta (öregségi foltok, szemkörnyéki sötét karikák, apró vonalak, ráncok megjelenése). A Cellular Power Infusion megvédi és megújítja a bőrsejteket az epidermális őssejtek felélesztésével, így az új sejtek energiával és nedvességgel gazdagodnak. Beindul a bőrsejtek természetes megújulási folyamata, amely védelmi pajzsként szolgál a környezet káros hatásai ellen.
3. dimenzió: a bőrszövet felépítése és megújulása
Az extracelluláris mátrixban megtalálható a kollagén, az elasztin, a fibronektin és a hialuronsav, amely felkészíti a bőrt a mindennapi károsító hatásokra. Az évek során az extracelluláris mátrix elkezd leépülni, ezért alakulnak ki a ráncok és az apró vonalak. A Cellular Power Infusion támogatja a bőrszerkezet felépítését és a kötőszövetek megújulását. Ennek köszönhetően a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz, valamint csökkenek a ráncok és az apró vonalak is.
Rendkívüli összetevői kivételes bőrápolási előnyöket biztosítanak:
·    A Svájci Hóalga, igazi túlélő, hiszen az extrém körülmények ellenére is megtalálható a svájci Alpokban. Így ez a növény nyújtja a legbiztosabb védelmet a környezetei stressz és az energiaveszteség ellen. Segít megvédeni a sejteket a szabadgyökök káros hatásai ellen, javítja a bőrsejtek élettartamát és azok megújulását.
·    Egy Exkluzív Bőrmegújító Peptid támogatja a bőr természetes megújulását és helyreállítja a mitokondriális DNS-t. Így az extracelluláris mátrix fő összetevői, a kollagén, az elasztin és a hialuronsav javítja a bőr strukturális egyensúlyát, feszességét és rugalmasságát.
·    A Növényi Őssejt Kivonat a svájci vörös szőlőből származik és késlelteti az epidermális őssejtek öregedését.
·    A Szövet-Helyreállító Mátrix támogatja a bőr természetes megújulását, javítja a bőrsejtek állapotát és segíti a bőrszövet helyreállítását. Biztosítja az energiát, és védelmet nyújt a környezeti ártalmak ellen.
·    A La Prairie Exkluzív Sejt Komplex serkenti a bőr természetes megújulási folyamatát, miközben hidratálja a bőrt és tápanyagokat szállít a bőrsejtekbe. Katalizátorként fokozza a többi hatóanyag intenzitását.
A Cellular Power Infusion-t kúraszerűen érdemes használni naponta kétszer – a kúrát 3 havonta, vagy a bőr igényei szerint érdemes megismételni. A 4 db pipettás üvegcse, elegáns, fehér műbőr dobozban található, ára: 108 000 Ft

Üzemanyag a sejteknek
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések