Post Image

KI AKAR ZSÍROSAN FÉNYLENI A NYÁRI FOTÓKON?

Rúzs & Más / 2017-06-20

Jó dolog a csillogás, de az arcunkon nem mindig szeretjük ezt a hatást. Sajnos nyáron a zsíros bőr, a verejték és a fényvédő krémek összeadódva kellemetlen ragacsos elegyet és olajos csillogást eredményezhetnek, ami miatt sokan nem is szeretnek fényvédőt használni. Pedig nem szabadna lemondani az UV elleni védelemről! Az UV-sugárzás veszélyei – a leégés és a korai bőröregedés – a zsíros bőrűeket is ugyanúgy fenyegetik.
A La Roche-Posay segít, hogy színvonalas UV-védelem mellett a nyaraláson készült képeken természetes, matt bőrrel lássuk viszont magunkat! A gyógyszertári márka speciális fényvédő-sorozata most egy különleges, AirliciumTM nevű összetevőt vetett be a fénylő arcbőr ellen. Ez az anyag saját súlyának akár 100-szorosát is képes felszívni, így segít matt, tiszta érzetű arcbőrt biztosítani.

SPF 50 és SPF 30, fluid, krém és permet, színezett és nem színeze  – fedezzük fel az AirliciumTM-ot tartalmazó Anthelios fényvédőket!

Anthelios Frissítő, Mattító Arcpermet SPF50
Sminkre is használható!

La Roche-Posay Anthelios napvédő spray

Friss, gyorsan beszívódó permet, száraz, láthatatlan eredmény, kellemes könnyű illat jellemzi. Airliciumot tartalmaz a mattító hatásért: a mattító mikro-részecskék azonnal beszívódnak a bőrbe és segítenek szabályozni a kifényesedést okozó tényezőket (faggyú, izzadság és nedvesség).
Ajánlott fogyasztói ára: 4 299 Ft / 75 ml

Anthelios XL SPF 50+ Színezett, Mattító Hatású Gél-Krém
Ha egy kis színt szeretnénk adni arcbőrünknek!

La Roche-Posay Anthelios színezett napvédő gél-krém

Nagyon magas védelem arcra. Ideális zsíros, kombinált bőrre. Száraz érzetet biztosító állaga kettős fényesség elleni hatást boztosít. Azonnalbeszívódik a bőrbe. Nem színezett változatban is kapható!
Ajánlott fogyasztói ára: 5 199 Ft / 50 ml

Anthelios AC SPF 30 Fluid Extreme Zsíros, aknés bőrre
A csillogó bőr ellensége, az aknés bőr barátja!

La Roche-Posay Anthelios extrém matt fényvédő emulzió

Nem zsíros, könnyű textúrájú emulzió. Magas, széleskörű UVA/UVB-védelmet nyújt. Zsíros, vagy aknéra hajlamos bőrre javasolt, mattító, csillogás elleni hatással. Vízálló. Azonnali faggyú-elnyelő és faggyú-szabályozó hatású.
Ajánlott fogyasztói ára: 5 099 Ft / 75 ml

KI AKAR ZSÍROSAN FÉNYLENI A NYÁRI FOTÓKON?
4.7 (93.33%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések