Post Image

TÖKÉLETES BŐR, TÖKÉLETES ALAPOZÓ

Rúzs & Más / 2018-06-14

A La Prairie még mindig képes fokozni mindazt, amiről azt hittük, mér nem lehet. Tökélyre fejlesztett krémeket és alapozókat még csodálatosabbak követnek. Ahogy megláttam a legújabbat, a Skin Caviar Essence-in-Foundationt, az első, kaviár víz tartalmú, kompakt alapozójukat, már a látványtól elakadt a lélegzetem! Hogy lehet egy kozmetikum ennyire gyönyörű?! A műremek, hasonló igényű beltartalmat rejt: egy dizájner tokba rejtett modern felviteli rendszer az alapozást művészi szintre emeli.

“Egy személy aurája pont annyira szerves része az egésznek, mint a bőre”– nyilatkozta a XX. századi híres portréfestő, Lucien Freud amikor arról beszélt, hogyan igyekszik egy művész megragadni modelljei arckifejezését. A tökéletes, sugárzó arc végeredményben a kortalan szépség megtestesítője, az egészség visszatükröződése és a fiatalság abszolút esszenciája.
Azonban a szépség portréja csak annyira lehet tökéletes, mint amennyire a festővászon az – nincs tökéletes smink tökéletes bőr nélkül. A La Prairiet ezért egyesítette a kaviár tudományát és a színek művészi tökéletességét egyetlen, páratlan készítményben, amely kiemeli és kifogástalanná teszi a bőr természetes szépségét.

EGY FENSÉGES ELEGY

A Skin Caviar Essence-in-Foundation rendkívüli összetevőket tartalmaz: a kaviár víz tartalma a kaviár legfinomabb elemeit egyesíti egy tiszta, hatékony és nagy koncentrációjú infúzióban. A La Prairie exkluzív sejt komplexe a legújabb biotechnológiai kutatásokat alkalmazza, hogy megújult életet és energiát adjon minden sejtnek, ahol a szépség születik.

La Prairie Skin Caviar Essence-in-Foundation, rúzs és más

A színek művészetéhez elképzelt soft focus hatású pigmentekkel olyan egyedülálló formulát hoztak létre, mely maszk hatás nélkül tökéletesíti a bőrt. SPF 25 tartalom biztosít magas szintű fényvédelmet, míg intenzív fényszűrő óv a bőr idő előtti öregedését okozó UVA sugárzás ellen.
A tudomány és a szépség szövetségének eredménye egy olyan hidratáló emulzió, amely természetes módon fokozza az arc szépségét, kisimítja a bőrt és alapvető védelmet biztosít.
A kaviár tudományának és a színek művészi tökéletességének hatékony fúziója finomítja a bőr textúráját, miközben a könnyűtől a közepesig változtatható fedőerő hibátlan, természetes megjelenést biztosít.

TÖKÉLETES DIZÁJN KÍVÜL-BELÜL

Az ötletes Skin Caviar Essence-in-Foundation kompakt utántölthető; egy levegőtől és fénytől elzárt belső rész óvja a terméket és biztosítja, hogy az mindvégig friss maradjon. Az innovatív hálós adagolórendszer enyhe megnyomásával pontosan az arcra kellő mennyiségű alapozót lehet kinyerni.

La Prairie Skin Caviar Essence-in-Foundation, rúzs és más

A KAVIÁR ÉLVEZETÉNEK RITUÁLÉJA

A Skin Caviar Collection a tudomány és a luxus csúcsa. A kollekció minden egyes tagja magában foglalja a kaviár és a La Prairie exkluzív sejt komplexének jótékony hatását. A Skin Caviar bőrápolási rituálé teljeskörű élvezetet nyújt és észrevehetően javítja a bőr rugalmasságát és tónusosságát. A Skin Caviar Essence-in-Foundationnel, a Skin Caviar bőrápolási rituálé utolsó lépéseként a tökéletes bőr a tökéletes sminket is megkapja.

Javasolt fogyasztói ára: 54.600 Ft, 2x15ml

TÖKÉLETES BŐR, TÖKÉLETES ALAPOZÓ
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések