Post Image

TÖBBFUNKCIÓS KOZMETIKUMOKKAL EGYSZERŰBB

Rúzs & Más / 2017-07-14

Egyre többen keresik azokat a készítményeket, amelyek több területet, bőrproblémát céloznak meg. Bemutatjuk a Vichy többfunkciós készítményeit:
Liftactiv Szérum 10 a ragyogó tekintetért és erősebb pillákért, Neovadiol Contours a simább szem-és szájkörnyékért, Normaderm Anti-Age arckrém a bőr zsírossága, a pattanások és a kialakulóban lévő ráncok csökkentésére.

Szemkörnyék & Szempilla
Vichy Liftactiv Szérum 10 szemkörnyékápoló szérum a ragyogó tekintetért

Vichy Liftactiv Serum 10
A simább szemkörnyékért és a hosszabb, erősebb szempillákért: „lifting” hatás + ragyogás + erősebb szempillák. Érzékeny szeműek is használhatják.
Ajánlott fogyasztói ára: 8999 Ft/15 ml

Száj- & Szemkörnyék
Vichy Neovadiol Contours Száj- és szemkörnyékápoló

Vichy Neovadiol Contour

Segít újjárajzolni a mosolyt és megemelni a tekintetet. A száj- és a szemkörnyéki bőr simábbnak tűnhet és visszanyeri komfortérzetét. Használata: reggel és este megtisztított bőrön, az ajkak és a szemkontúr környékén. Ajánlott fogyasztói ára: 7399 Ft/15 ml

Bőrhibák & Ráncok
Vichy Normaderm Anti-Age Arckrém

Vichy Normaderm Anti Age

30 éves kortól a zsíros és/vagy bőrhibára hajlamos bőr esetében kettős probléma tapasztalható. Egyrészt a bőrhibák, a fénylő bőr, a bőrpír és a kitágult pórusok jelenléte okoz problémát, másrészt megjelennek a ráncok. A Normaderm Anti Age arckrém rendszeres használatával a bőrproblémák megjelenése, a pattanások és a ráncok kialakulása csökken. Ajánlott fogyasztói ára: 5599 Ft/50 ml

Mentés

TÖBBFUNKCIÓS KOZMETIKUMOKKAL EGYSZERŰBB
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések