Post Image

TERMÉSZETESEN TÖKÉLETES ACBŐR

Rúzs & Más / 2018-04-25

Nincs nyári smink könnyű, hidratáló alapozó nélkül! Megérkezett az ARTISTRY Hydra-V tiszta és könnyű alapozója, amely hidratáló összetevőkkel és fényáteresztő pigmentekkel gondoskodik a gyönyörű, ragyogó bőrről. A hat árnyalatban elérhető alapozó friss, természetes megjelenést nyújt és tökéletes a bőrhibák elhalványítására is.

Hidratált ragyogás

Az új alapozó az ARTISTRY Hydra-V™ termékcsalád legújabb tagja. Természetes összetevői, a norvég fjordvíz és a hawaii acai bogyó segítenek a nedvesség megkötésében és a friss, hidratált ragyogás elérésében. Formulájának titka a fényáteresztő pigmentekben rejlik, amelyek egyenletesen szórják a fényt, így teszik még simábbá és ragyogóbbá a bőrt.

Artistry Hydra-v hidratáló alapozó, természetes hatás, rúzs és más

„Az ARTISTRY Hydra-V™ termékcsalád legújabb tagja tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik könnyű alapozót keresnek, mely egyszerre képes a bőrhibák elfedésére, mégis természetes hatást biztosít” – mondta el Rick DiCecca, az ARTISTRY Global sminkmestere.

Az ARTISTRY Hydra-V™ tiszta és könnyű alapozó használatával bőrünk egészségesen ragyogó és hibátlan megjelenésű lesz. Az alapozó SPF 15 PA++ fényvédelemmel ellátott, így óvja bőrünket a melegebb hónapokban is. Nem tömíti el a pórusokat, nem tartalmaz illatanyagot és érzékeny bőrre is alkalmas. Egyszerűen nem hiányozhat a neszesszerünkből!

A cseppentő segítségével egyszerűen adagolhatjuk a felvitelhez szükséges, optimális mennyiségű alapozót. A bőrápolási rutin utolsó lépéseként használjuk: várjuk meg, hogy a bőrápolási termékeket bőrünk teljesen beszívja, majd alapozóecsettel vagy sminkszivaccsal vigyük fel az alapozót.
Ajánlott fogyasztói ár: 15.300 Ft

Artistry Hydra-v hidratáló alapozó, természetes hatás, rúzs és más

TERMÉSZETESEN TÖKÉLETES ACBŐR
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések