Post Image

TERMÉSZETES ÖSSZETÉTELŰ NAPVÉDELEM

Rúzs & Más / 2018-07-12

Mi tagadás, szeretjük a márkát – mivel magyar, mivel minőségi és mivel természetes. Az alapítóját Feller Adrienne-t pedig végtelenül tiszteljük, mert határozott elvei vannak amelyekhez az élet minden területén ragaszkodik. Adrienne meggyőződése, hogy éppoly fontos mivel ápoljuk bőrünket, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.
Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER natúrkozmetikumok: egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. A márka termékeiben hazai gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémiumminőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat használ. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült, kiemelkedő hatóanyag tartalmú kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az Adrienne Feller termékek kizárólag bio és natúr alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, mesterséges illatanyagot, szintetikus anyagokat és kőolajszármazékot sem.

” A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése.” Adrienne Feller

Fényvédelemből is létezik természetes!
A SUNSOL termékcsalád természetes fényvédelmet, hatékony bőrregenerálást nyújt a reggeli és a délutáni napozás idejére.

A mértékletes napozás fontos a szervezetünk egészségének megtartásához. Ez adott inspirációt a termékek megszületéséhez. A Sunsol termékcsalád természetes fényvédelmet és regenerálást nyújt a napnak kitett bőr számára. Az eredmény bronzszínű, hidratált és bársonyos bőr itthoni kincsek felhasználásával.

Sunsol hűsítő testbalzsam

Adrienne Feller Sunsol, természetes napozó termékek, rúzs és más

A testbalzsamban lévő illatos levendulavíz, a csengőlinka, a cickafark és bodzaolaj, melyek somogyi erdőségünk ajándékai, megnyugtatják, valamint táplálják a napozásól felhevült bőr. A kókusz- és meggymagolaj szinergikus elegye visszaadja a bőr hidratáltságát és bársonyossága. Különösen ajánlott napozás után, esetleg napégés enyhítésére.

Alkalmazása:
Napozás után vékonyan kenjük be az egész testünket és élvezzük a testbalzsam hűsítő, nyugtató bársonyos puhaságát.

Főbb hatóanyagai:
Levendula aromavíz, sárgabarackmag-, kókusz-, meggymag- és csengőlinkaolaj, cickafark, orvosi levendula és borsmenta illóolaj.

Sunsol bronz napolaj
természetes fényvédelem – bőrregenerálás

Adrienne Feller Sunsol, természetes napozó termékek, rúzs és más

A Sunsol Bronz Napolaj csodálatos növényi olajok szinergikus kompozíciója, mely természetes fényvédelmet nyújt a bőrnek. A termékben lévő antioxidáns hatású homoktövis-kivonat a szűz kókuszolajjal, a karotinnal és a többi különleges olajjal karöltve óvja meg a bőrét a korai öregedéstől, és egyúttal bársonyosan puhává és gyönyörű bronzszínűvé varázsolja azt.

Alkalmazása:
A napolajat kizárólag napozáshoz szokott bőrre ajánljuk. A gyönyörű bronzszín elérése érdekében napozás előtt olajozzuk be bőrünket.

Főbb hatóanyagai:
Meggymag-, avokádó-, dió-és szűz kókuszolaj, homoktövis-és karotta CO2 kivonat, szantál-és geránium illóolaj.

Figyelmeztetés: A terméket nem ajánlott 11 és 15 óra között használni, milyen ilyenkor nagyon erős a napsugárzása. A napolajat csak rövid ideig tartó napfürdőzéshez ajánljuk.

TERMÉSZETES ÖSSZETÉTELŰ NAPVÉDELEM
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések