A TERMÉSZET AJÁNDÉKA AMAZÓNIÁBÓL

Rúzs & Más / 2017-08-03

A The Body Shop új Amazonian Saviour univerzális balzsamja egy többféleképpen is használható, nélkülözhetetlen testápolási termék, mely mindössze 9 féle 100%-ban természetes összetevőből készült. Balzsamuk története az Amazóniai esőerdők mélyén kezdődött: az amazóniai közösségek évszázadok óta természetes összetevőket használtak sebesüléseik ápolására és tetoválásaik élénkítésére. Az új Amazonian Saviour™ univerzális balzsamot ugyanezekkel az összetevőkkel gazdagították.
Ha a tetoválások és bőrhibák ápolásáról van szó, ez az olajokban gazdag formula igazi ritkaságnak számít.

1. Élénkíti a tetoválásokat
2. Intenzíven hidratálja a száraz bőrt
3. Halványítja a hegeket

Az amazóniai kistermelők támogatására közösségi kereskedelmi babassu olajat és méhviaszt tartalmaz. Mivel mentes a szilikontól, színezékektől, ásványi olajtól és paraffintól érzékeny bőrön is bátran használható! Dermatológiailag tesztelt és a márka hitvallásához híven sem a termék, sem az alapanyagok nem lett tesztelve állatokon!

The Body Shop Amazonian Saviour Balm
A termékhez stílusosan egy ismert tetováló művész, Saira Hunjan tervezett egyedi címkét, mely az Amazonian Saviour™ univerzális balzsam csomagolásán található.
Saira az Egyesült Királyság legismertebb tetováló művésze. Klienseinek lenyűgöző listáján sok A-listás híresség szerepel, művészete iránt hatalmas a kereslet a világ minden tájáról.
„Ez egy olyan márka, amivel erős a kapcsolatom, így a The Body Shoppal való együttműködés is igazán különleges számomra. Mindig is csodáltam a The Body Shop aktivista szellemiségét. Ez az első kozmetikai márka, amely mellett elköteleződtem a természetes összetevők felhasználása és az etikus kereskedelme miatt.” – kommentálta az együttműködést Saira.

Szerettem volna megjeleníteni azt az életerőt, amely jellemzi az Amazóniai esőerdőket színükön és formáikon keresztül valamint a saját, egyedi stílusomat. A design a vadon élő állatokat, madarakat és lepkéket, az Amazóniai növényzetet ábrázolja  beleértve a babassu diót. A babassu diókból származik Közösségi Kereskedelmi a babassu olaj, mely a kilenc csodás összetevő közül az egyik.”

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A TERMÉSZET AJÁNDÉKA AMAZÓNIÁBÓL
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések