Post Image

SZÜLINAPOS AZ ANSWEAR – EGYÜTT ÜNNEPELTÜK!

Rúzs & Más / 2018-03-05

A lengyel Answear multibrand divatwebáruház a múlt héten ünnepelte a 7. születésnapját. A nagy napra a hazai blogger és divat magazinok szerkesztőit (köztük a Rúzs és Más-t) hívta meg a multibrand webáruház, hogy a közösen elért sikereket együtt ünnepeljék. Az eseményt Budapest szívében, az egyik legtrendibb helyen, az Up&Down étteremben tartották.

Answear multibrand webáruház születésnap, rúzs és más

Már a meghívó is jelezte: ez az este a divatról szól. A dresszkód arany és fekete volt, amit a trenddel foglalkozó bloggerinák és glossy magazin szerkesztők örömmel teljesítettek.

Answear multibrand webáruház születésnap, rúzs és más

Szabolcsi Johanna a bloggerinák és újságírók gyűrűjében

A helyszín tobzódott az arany és fekete lufiktól, – a pezsgős installáció és az ANSWEAR lufi betűk – természetesen remek fotózási lehetőséget biztosítottak a selfizni vágyó vendégeknek.

Answear multibrand webáruház születésnap, rúzs és más

Az est háziasszonya, a szép és kedves Köböl Anita

Az este folyamán Szabolcsi Johanna az Answear magyarországi vezetője prezentációjában méltatta a social média aktív szerepvállalását az Answear üzleti sikereiben, amit a jelenlévő influencereknek meg is köszönt és amely hetente többszáz követővel gyarapítja az Answear közösséget. Megtudhatták a meghívottak, hogy milyen célokat tűzött ki a lengyel multibrand webáruház. Johanna beszélt továbbá a 2018-as Answear és Medicine kollekciók megújulásáról és további eladásösztönző innovációs terveikről. „Másfélszeres növekedést értünk el az elmúlt évben, de itt most nem állunk meg. Lendületes, profi munkára törekszünk és egyre szebb eredményekre számítunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hazai sajtó, valamint az online közösség támogatásával értük el és folyamatosan számítunk a fejlődésünkhöz szükséges visszajelzésekre is.”

A beszédet quiz követte, amin nagyon lelkesen szerepeltek a vendégek. A torta az Answear dobozát szimbolizálta, amit örömmel megkóstoltak a bloggerinák. Az erre az alkalomra kevert Answear koktéllal koccintottak a cég sikerére és kötetlen hangulatban élvezték a partit.

Answear multibrand webáruház születésnap, rúzs és más

A torta nemcsak rendkívül mutatós volt, hanem nagyon finom is!

Természetesen nem feledkeznek el a vásárlóikról sem, hiszen nekik is köszönhetik ezt a fantasztikus sikert. Különleges születésnapi kedvezmények várják a weboldalra látógatókat. www.answear.hu

SZÜLINAPOS AZ ANSWEAR – EGYÜTT ÜNNEPELTÜK!
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések