Post Image

PROFI SMINKESEK TRÜKKJE: SZÍNKORREKCIÓS PRIMEREK

Rúzs & Más / 2018-09-25

Ahhoz, hogy hibátlanul egyenletes legyen az arcbőrünk, gyakran nem elég az alapozó. Gondoljunk csak az álmatlan éjszakákat követő sötét karikákra, a náthás-orrfújós időszakkal járó kidörzsölt, vörös orrkörnyékre vagy a napfényben szegény évszakok fakó arcszínére. A sminkesek titkos fegyvere, a színkorrekció  most a miénk lehet, és nyomban kevesebb filterre lesz szükségünk!

A Rimmel London Insta CC Primer kollekciója más és más bőrtónushoz és bőrhibákhoz való háromféle színkorrekciós primert tartalmaz, hogy előkészítse az arcbőrt a sminkeléshez.
Biztosan sokan emlékszünk még arra a színkörre a rajzórákról, ahol az egymással szemben elhelyezkedő színek kiegyenlítették egymást! Az Insta CC primer élénk színpalettája mögött is pontosan ugyanez az elv áll. A Lavender (levendula) árnyalat világosabbá, ragyogóbbá teszi a fakó bőrt és semlegesíti a sárgás tónusú bőrhibákat. A Green (zöld) árnyalatot arra tervezték, hogy eltüntesse a pirosas részeket az orcán és az orr körül. A Peach (barack) tónus pedig a kékes hatású sötét karikák és elszíneződések elfedésére tökéletes.

Rimmel INsta CC primer, rúzs és más, bőrszínkorrekció

A bőrtónus kiegyenlítése, azaz a színkorrekció mellett az Insta CC Primer a sminkeléshez is előkészíti az arcbőrt. A finom, szaténos formulát egyszerű felvinni – könnyedén simul a bőrhöz, anélkül, hogy nyomot hagyna, a bőr felszíne simábbnak, selymesebbnek és ragyogóbbnak tűnik majd. Minden bőrtípushoz tökéletes, formulája nem zsíros, ezért kényelmes viselni és hidratált, lélegző érzést nyújt a bőrnek. A tökéletes színkorrekció érdekében a  Rimmel Insta CC Primer kiegyenlíti a bőrtónust.

RIMMEL INSTA CC PRIMER
Árnyalatok: Lavender: világosabbá, ragyogóbbá teszi a fakó bőrt és semlegesíti a sárgás tónusú bőrhibákat
Green: eltünteti a pirosas részeket az orcán és az orr körül
Peach: tökéletes a kékes hatású sötét karikák és elszíneződések elfedésére
Ajánlott fogyasztói ára: 2.499 Ft

Rimmel INsta CC primer, rúzs és más, bőrszínkorrekció

PROFI SMINKESEK TRÜKKJE: SZÍNKORREKCIÓS PRIMEREK
3.7 (73.33%) 6 votes

Kapcsolódó bejegyzések