Post Image

SZÍNES HAJ, ÁPOLÓ, AMMÓNIAMENTES FESTÉKKEL

Rúzs & Más / 2017-07-17

Keverj ki tetszés szerint bármilyen árnyalatot a pasztell színektől egészen a az extrém, ragyogó tónusokig! Változtasd meg a hejszíned, amilyen gyakran csak szeretnéd!
Légy felejthetetlen, tedd le védjegyedet az eddigi legmerészebb hajszíneddel, az új, savas kémhatású City Beats krém hajfesték segítségével. Most lehetőséged nyílik New York utcái által ihletett, rendkívül vagány, vibráló árnyalatok létrehozására. Éld át a New York utcáin hömpölygő energiát, hallgass bele az utca zajának ritmusába, és fedezd fel a 7 hosszan tartó színárnyalatot, amely szabadjára engedi a gyeplőt a legmerészebb éned előtt.

A CITY BEATS MÚZSÁJA: CHLOE NØRGAARD

A „kaméleonként” is ismert Chloe Nørgaard modell haját Justin Isaac, Redken Artist festette erre a látványos türkiz kék színre a márka vezető kampányához. Chloe minden hónapban új hajszínt mutat be a márka Instagram oldalán – @RedkenOfficial.
Meríts Te is ihletet!

Redken Chloe Norgaard

A City Beats termékek csomagolásának grafikáját a legendás new yorki streetart művész, Eric Haze tervezte. Redken City Beats  7 látványos árnyalatának neveit New York kultusz negyedei ihlették. Kizárólag REDKEN szalonokban elérhető szolgáltatás. A szolgáltatás ára függ a felhasznált anyag mennyiségétől.

Redken City Beats

A CITY BEATS SZALONSZOLGÁLTATÁS MENETE

• Az ammóniamentes City Beats natúr és szőkített hajra is felvihető. Minél világosabb a haj eredeti színmélysége, annál fényesebb és intenzívebb lesz a színeredmény.
• Fodrászoddal közösen kikeveritek a személyre szabott színedet.
• Szőkített (ha szükséges), samponnal megmosott, törölközőszáraz hajra viszi fel a terméket a fodrászod.
• A lehető legjobb eredmény elérése érdekében 80-100%-ban száraz hajra kell felvinni a terméket.
• A hatóidő körülbelül 20 percig tart.
• Az intenzív színeredmény eléréséért hosszabbítsd meg a hatóidőt (30 perc). Öblítsd le.
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Ha a haj eredeti színe nem egyenletes, az eredmény sem lesz az. A termék hennával vagy progresszív hajfestékekkel festett hajon NEM ALKALMAZHATÓ!

Redken City Beats

AMIBEN MÁS A CITY BEATS

A SAVAS KÉMHATÁSÚ ÖSSZETÉTEL ÁPOLJA ÉS LEZÁRJA A KUTIKULÁT A HOSSZAN TARTÓAN RAGYOGÓ HAJSZÍNÉRT ÉS A HAJ EGÉSZSÉGES MEGJELENÉSÉÉRT.

INSPIRÁCIÓ: Éld át New York ritmusát a város utcái által inspirált 7 ragyogó árnyalatnak köszönhetően.
DIVAT: A festék népszerűsítésében meghatárózó személyiségek a közösségi portálokon is rendkívül népszerű, hajszínét kaméleonként váltogató befolyásos modell, Chloe Nørgaard, és a híres new yorki utcai művész, Eric Haze
INNOVÁCIÓ: Az ammóniamentes, savas kémhatású összetétel ápolja és lezárja a kutikulát a hosszan tartó, ragyogó hajszínért.

Redken City Beats

SZÍNES HAJ, ÁPOLÓ, AMMÓNIAMENTES FESTÉKKEL
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések