Post Image

SZÉPÍTŐ ÁLMOKAT! – BŐRÁPOLÁS ALVÁS KÖZBEN

Rúzs & Más / 2017-09-12

Rövidebbé válnak a nappalok? Sebaj: jöhet a szépítő alvás! Éjszaka megélénkül a keringés, és az erekből nagyobb mennyiségű tápanyag és oxigén jut a bőrsejtekhez. Ilyenkor tudunk leginkább javítani a bőr állapotán és extra ápolást biztosítani számára. Az éjszakai arckrém ennek megfelelően gazdagabb állagú nappali párjánál, és mélyen táplálja az arcbőrt alvás közben. Így a bőr puha, hidratált és ragyogó lesz reggelre. Ám nem mindegy, milyen éjszakai krémet választunk!

A pörgős városi élet káros hatásai ellen a megújult Idéalia éjszakai balzsam nedvességgel tölti fel és simítja, pihenteti a bőrt. A zsíros, problémás bőr szakértője a Normaderm Detox éjszakai krém, amely alvás közben szabályozza a faggyútermelést. A növényi olajokban gazdag, komfortérzetet adó Liftactiv éjszakai krém pedig egész éjjel dolgozik a ráncok és a feszességvesztés ellen.

VICHY IDÉALIA – Könnyű éjszakai arcápoló balzsam

 

Vichy Idéalia Nuit

Az Idéalia éjszakai arcápoló balzsam segít nedvességgel feltölteni a bőrfelszínt az ébredéskor ragyogónak, simának és kipihentnek látszó bőrért. Ajánlott fogyasztói ára: 7599 Ft/50 ml

NORMADERM NIGHT DETOX – Éjszakai arckrém zsíros bőrre a faggyútermelés szabályozására

Vichy Normaderm Night Detox

Ébredéskor az arcbőr tisztább érzetű, a pórusok összehúzódnak, a bőr puhának és ragyogónak tűnik. A bőr lassabban zsírosodik. Ajánlott fogyasztói ára: 5099 Ft/40 ml

LIFTACTIV – Bőrfeszesítő éjszakai arckrém

Vichy Liftactiv Nuit

Ránctalanító és feszességet nyújtó éjszakai arckrém a hosszan tartó lifting hatásért. Tápláló növényi olajokban (pl. sárgabarack mag) gazdag, komfortérzetet biztosító textúra matt hatással és bársonyos simasággal. Kivételes komfortérzetet nyújt  egész éjszakán át.
Ajánlott fogyasztói ára: 8299 Ft/50 ml

Mentés

Mentés

SZÉPÍTŐ ÁLMOKAT! – BŐRÁPOLÁS ALVÁS KÖZBEN
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések