Post Image

SZÉP, BARNA SZÍN, KORAI BŐRÖREGEDÉS NÉLKÜL

Rúzs & Más / 2018-05-23

Mindenki szeretne egy kis színt magára szedni nyáron, de sajnos tudjuk, hogy az UV-sugárzás a felelős a photo-aging jelenségért is, vagyis a napsugarak okozta  ráncokban, pigmentfoltokban megtestesülő korai bőröregedésért.

A Vichy pont ezekre a problémákra vezette be idei napozóújdonságait: az Öregedésgátló Napvédő Krémet (SPF50+) természetes antioxidánsokkal valamint az új, Színezett Napvédő Krémet Pigmentfoltok Ellen (SPF50+).

Káros sugarak kizárva

Az UV-sugarak akár 80%-a is bejuthat a bőrbe, ami oxidatív stresszt okozhat és DNS mutációhoz vezethet. Éppen ezért elengedhetetlen a bőr egész éves nap elleni védelme a ráncok, a pigmentfoltok kialakulása és az idő előtti öregedés folyamatának megelőzése végett. A Vichy Idéal Soleil termékcsaládjának innovatív, érzékeny bőrre kifejlesztett formulái egész napos védelmet nyújtanak a nap káros hatásaival szemben. Élvezzük a napsugarakat, miközben megőrizzük bőrünk szépségét és fiatalságát – ez a Vichy hitvallása.

Idéal Soleil Öregedésgátló Napvédő Krém SPF 50

Vichy öregedésgátló napvédő krémek, Idéal Soleil, rúzs és más

Az első, a napfény okozta bőröregedés elleni teljeskörű védelméért megalkotott, természetes antioxidánsokkal és Vichy termálvízzel gazdagított napvédő korrigálja és megelőzi a photo-aging jeleit: a ráncokat, feszességvesztést és a bőr ragyogásának elvesztését.
Fő hatóanyagai:
E-Vitamin – a bőr textúrájának javításáért
Camu camu – antioxidáns összetevő az öregedés elleni hatás erősítéséért
Kombucha – anti-glikációs összetevő a fokozott ragyogásért

Az UV-szűrők és aktív összetevők legerősebb kombinációja!
1. UV elleni védelem: teljes UV-szűrő kombináció – UVB/UVA védelem
2. a fény hatására bekövetkező bőröregedés elleni védelem

Hipoallergén, érzékeny bőrre ajánlott, bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Ajánlott fogyasztói ára: 5 199 Ft/50 ml

Idéal Soleil Napvédő Krém Pigmentfoltok Ellen SPF 50+

Vichy öregedésgátló napvédő krémek, Idéal Soleil, rúzs és más

Színezett napvédő Vichy termálvízzel. Az első Vichy napvédő a teljeskörű védelemért és a barna foltok korrekciójáért korrigálja a pigmentfoltokat és védi a bőrt. Akár 19,2 %-kal csökkentheti a pigmentfoltokat 8 hét után!

Idéal Soleil Ultra-könnyű Napvédő Spray Bétakarotinnal SPF 30

Vichy öregedésgátló napvédő krémek, Idéal Soleil, rúzs és más

Vichy termálvízzel készült, innovatív, nagyon kellemes állagú 2 fázisú spray, mely védi a bőrt és segíti a természetes, egészséges barnulást.
Tartósan hidratálja a bőrt, izzadtságálló. Használat előtt rázzuk össze, hogy az olajos és a vizes fázis összekeveredjen.
Hipoallergén, érzékeny bőrre ajánlott, bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Ajánlott fogyasztói ára: 5 799 ft/50 ml

SZÉP, BARNA SZÍN, KORAI BŐRÖREGEDÉS NÉLKÜL
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések