Post Image

SZABAD LELKEK ILLATA: CHLOÉ NOMADE

Rúzs & Más / 2018-04-04

A Chloé nő a szabadságot és az állandó, természetes eleganciát képviseli. Magabiztos és inspiráló, ami felsejlik viselkedésében és találkozásaiban, s minden kényszer nélkül nyilatkoztatja ki, hogy ki is ő valójában. Belső ereje segíti őt abban, hogy elfogadja a különbözőséget. A tekintete más vidékek felé réved, energiája új ismeretségek felé hajtja…
Ebben a pillanatban, az ismeretlennel szemben állva, megtestesíti a világ összes lehetőségét és a másokhoz való kapcsolódást, amely ledönti a határokat. Maga után hagyja az illatot, amely meghatározza őt, bármerre is jár, bárhová is utazik. Egy parfüm, ami őt szimbolizálja… Nomád, csakúgy, mint ő.

Gaby Aghion, a Chloé alapítója mondta egyszer: „A színeim Egyiptomból származnak.” A Nomade ezt a szabadságot idézi fel. Az új illat egy olyan nő körvonalait rajzolja ki, akinek sorsa egy végtelen, új világokkal tarkított utazásra nyílik meg. Új kilátás, új perspektívák töltik meg ezt az illatot.

A szabadság kvintesszenciája

Lágyság és erő elegye. Az erőteljes virágos ciprus illat első impulzusai úgy lengik körül viselőjüket, mint a szabadság szele. A tölgymoha intenzív, ásványi jellegét a Mirabella szilva telt édessége öleli körül. Ebből a frissességből sugárzik át a frézia virágos érzete. Ezek a természetes alkotóelemek, amelyeket Quentin Bisch parfümőr álmodott meg, üdítő harmóniában állnak egymással – csak úgy, mint a teljes kikapcsolódás érzete, amit inspirálnak.

Chloé Nomade, rúzs és más

A múzsa

Az Athénban született és Londonban élő francia színésznő Ariane Labed a nomád nő megtestesítője. Egy kalandor, aki már számtalan vidéket megjárt. Ehhez az új kampányhoz a képeket az indiai Rádzsasztánban készítette róla a kortárs fotóművész Ryan McGinley. A filmet, amely ugyanott készült, Fleur Fortuné rendezte.

Chloé Nomade, Ariane Labed, rúzs és más

A szélben lebbenő haját, a napkelte fényeiben fürdőző arcát, a levegőt hasító lépteit mind a szabadság vezérli, amely élteti őt. Bármerre is megy, ez a jelen pillanat ritmusára lüktető szakadatlan mozgás viszi őt tovább. Ez a nő szabad, nomád személyiségével láttatja magát a világ szemében.
Megvásárolható a Müller, Douglas és Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Árak és kiszerelések:

Chloe Nomade EDP SPRAY 30ml – 18.990Ft
Chloe Nomade EDP SPRAY 75ml – 26.990Ft
Chloe Nomade EDP SPRAY 75ml – 33.990Ft
Chloe Nomade DEO SPRAY 100ml – 9.590Ft

SZABAD LELKEK ILLATA: CHLOÉ NOMADE
4.1 (81.18%) 34 votes

Kapcsolódó bejegyzések