Post Image

SOSEM KÉSŐ ELKEZDENI: NYAKFESZESÍTÉS

Rúzs & Más / 2017-07-18

A nyak bőrével sokan mostohán bánnak, a napi arckrémezési rutin általában nem terjed ki a nyakra és a dekoltázs bőrére. Sajnos még én sem voltam kivétel ez alól, pedig már anno a kozmetikus mesterem is gyakran mondogatta: “Az arcod a homlokodtól a melledig tart!”. Amikor azonban a Nu Skin nyakfeszesítő újdonságát kézhez kaptam idén év elején, amelyről korábbi cikkemben beszámoltam, elhatároztam, hogy minden nap használni fogom.

Ekkor már “tűzoltásra” kellett a nyakkrém, mivel a 4. iksz közepére bizony megereszkedett a bőr az állam alatt. A baj az volt, hogy a jelenséget észre sem vettem, egészen addig, mígnem egy próbafülke kíméletlen megvilágításában szemembe ötlött az önálló életre kelt bőrlebenyke. Hát mit mondjak, nem volt valami felemelő érzés!

A motiváció tehát megvolt és hozzá egy kiváló nyakfeszesítő termék is – az egyetlen aggodalmam az volt, hogy ezt a kicsi, 30 ml-es kiszerelést 2 hét alatt ki fogom végezni.

Alaposan meglepődtem! Nem csodálom, ha Kedves Olvasóm nehezen hiszi el, mivel magam is alig hittem: a pumpás nyakfeszesítő duó mindennapi használat mellett három és fél hónapig kitartott! A Nu Skin Age Loc Tru Face Essence Duet valóban esszencia: olyan koncentrált állaga van, hogy egy kis csepp elegendő belőle, ezért rendkívül gazdaságos!
Ennél már csak az jobb hír, hogy elképesztően hatásos is: az undok lógó bőr gyakorlatilag eltűnt, feltöltődött, visszafeszesedett vagy hasonló – lényeg, hogy nincs! A nyakamon futó vízszintes barázdák (melyek genetikusan egész fiatal korom óta “díszítik” a nyakam) enyhültek – olyanná vált a nyakam, mintha egy lágyító effekttel “megphotoshopoltam” volna!

Tapasztalataim alapján sejtettem, hogy a Nu Skin készítmény szemmel látható hatást fog eredményezni, de hogy ennyire látványosat egy ilyen mértékben elhanyagolt, ráadásul igen nehezen kezelhető, vékony bőrfelületen, azt nem gondoltam volna.

Tanulság:

– Nézzük meg alaposan a nyakunkat a tükörben – ne csak szemből, és ne csak felszegett állal!
– Ezután villámgyorsan építsük bele arcápolási rutinunkba a nyakápolást!
– Válasszunk megbízható, magas hatóanyag tartalmú készítményt és ne felejtsük el naponta használni!

Nyak krémezése

SOSEM KÉSŐ ELKEZDENI: NYAKFESZESÍTÉS
5 (100%) 6 votes

Kapcsolódó bejegyzések