Post Image

SOKKOLÓAN SIKKES KÖRÖMSZÍNEK TAVASZRA

Rúzs & Más / 2018-04-12

A tavasz cukorkaszínei megérkeztek a Nail Lounge-ba! A CND™ szépséges, tavaszi pasztell színei már elérhetőek a CND ™ Chic Shock kollekcióban. Az új árnyalatok finoman elegánsak, mégis erőteljes hatást keltenek. A divat- és szépség világát egy új, fiatalos energia hullám érte el, amely a modern városi eleganciát jeleníti meg. Ez a fiatalos,vibráló hullám jellemzi az új CND™ Chic Shock kollekciót is. A Chic Shock kollekciót a dél-koreai K-pop kultúra ihlette, amely tele van klasszikus, városi sminkekkel, babaarcokkal és telt ajkakkal, amelyek rózsás és lilás színekben pompáznak.

CND chic shock tavaszi kollekció, rúzs és más

A CND ™ négy új, élénk árnyalattal életre kelti ezt a trendet: Candied, Taffy, Jellied és Gummi.

CND chic shock tavaszi kollekció, rúzs és más

A CND ™ Chic Shock kollekció lehetővé teszi a spontaneitást, viselője bátran elengedheti a fantáziáját, hiszen a színek keverhetők, illeszthetők egymással, a hosszú élettartamú árnyalatok a vibráló tavaszt elevenítik meg. A kollekció elérhető SHELLAC ™ változatban, illetve kapható a 14+ napos viseletet biztosító, új formulás VINYLUX ™ árnyalatokban is.

CND chic shock tavaszi kollekció, rúzs és más

“Ez az egyik legjobb kísérletünk az önkifejezésünkre” – mondja Jan Arnold, a CND ™ társalapítója és stílusszakértője. “Akár édesszájú vagy, akár a hip-hop az életed, akár kiszámíthatatlanul összetett emberről is legyen szó – ebben a szezonban teljes mértékben kihasználhatod a Chic Shock kollekció adta lehetőségeket.”

CND chic shock tavaszi kollekció, rúzs és más

A Kalifornia állambeli San Diegoi központú CND (Creative Nail Design, Inc.) 1979-es alapítása óta a világ vezető piaci szereplője a professzionális köröm-, kéz- és lábápolásban, számos levédett márkatermékének csak egyike a több, mint 14 napig tartós CND SHELLAC. A körömápolás mélyen elkötelezett szakértőjeként a CND jelentős időt és anyagi forrást szentel a termékek kutatására és fejlesztésére, a szakképzésre és vásárlói kiszolgálására. Kizárólag a CND biztosítja a legjobb minőségű körömápolási termékeket a divat- és a technológia élvonalában.

CND chic shock tavaszi kollekció, rúzs és más

SOKKOLÓAN SIKKES KÖRÖMSZÍNEK TAVASZRA
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések