Post Image

SÉANCE: ÚJGENERÁCIÓS, BIOLÓGIAILAG AKTÍV SZÉPÍTŐK

Rúzs & Más / 2018-07-17

A Magister termékek már sokaknak ismerősek lehetnek, akik a hazai szépségipart figyelemmel követik. Dr. Mester Ildikó farmakológus szakgyógyszerész, natúrkozmetikai szakértő nevéhez már több mint 150, vegyszerek és mesterséges anyagok nélkül is kimagasló minőségű kozmetikum fejlesztése köthető. Az újgenerációs, professzionális, magyar fejlesztésű natúrkozmetikai termékcsalád forradalmi hatóanyagokkal kényezteti a szépülni és fiatalodni vágyókat, valamint a különböző bőrproblémákra is hatékony megoldást kínál.

Dr. Mester Ildikó, Magister, Séance, rúzs és más

A Magister natúrkozmetikai márka sikertörténe folytatódik: hazánkban elsőként alkalmazott hatóanyagokkal és kezelési koncepcióval.

Séance – vegyszermentes bőrszépítő szeánszok

Ezúttal a márka ismét egy nagy lépést tett: hazánkban eddig még nem alkalmazott, biológiailag aktív komponensekre épülő, mesterséges összetevőktől mentes szépségkezeléseket vezettek be. A Magister szakértői csapata által megalkotott szépségrelax egy egyedülálló kozmetikai kezelési koncepció.

A natúrkozmetikumok piaca egyre nagyobb teret hódít magának, évről-évre többen keresik a természetes összetevőket tartalmazó krémeket, amelyhez a szépségipari szakembereknek is alkalmazkodniuk kell. A professzionális, vegyszermentes bőrápolásra való igényre válaszolva hívta életre a Magister Products tulajdonosa, Dr. Mester Ildikó a Séance termékcsaládot.

Dr. Mester Ildikó, Magister, Séance, rúzs és más

A gyógyszerkönyvi növényi alapanyagok felhasználásával, patikai tisztaságú natúrkozmetikumokat fejlesztő szakember folyamatos kutatásokat végez a leghatékonyabb komponensek megtalálása érdekében.

Fitoszfingozinnal a gyulladások ellen

Bőrgyógyászati és kozmetológiai kutatások bizonyítják, hogy a bőrben jelen lévő ceramidok, amelyek szfingoid gyökökből állnak, fontos szerepet töltenek be a bőr védelmi rendszerének megőrzésében és a szaruréteg hidratálásában. A fitoszfingozinnal dúsított újgenerációs pakolások és masszázskrémek áttörést jelentenek a gyulladásos elváltozások és pattanások kezelésében.
A bőrben fellépő gyulladásoknak sajnos nem tulajdonítunk elég nagy jelentőséget, pedig kellene, mivel a bőröregedést egyik legjobban felgyorsító folyamat!

Tego Pep-4 – Even a tökéletes bőrért

A bőr tónusa és egyenletessége fontos szépészeti kérdés világszerte. A hiperpigmentációs foltok, májfoltok, zavaró esztétikai problémák komoly kihívást jelentenek mind a sötétebb, mind a világos bőrszínnel rendelkező embereknél.
A Magyarországon ugyancsak elsőként alkalmazott Tego Pep-4 – Even hozzájárul az egyenletes bőr kialakításához. Minden bőrtípuson hatékonyan alkalmazható, egységesít, láthatóan halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti az akné sebeket, miközben erős gyulladáscsökkentő hatást fejt ki.

ROVISOME™ technológiával előállított vitaminok

A ROVISOME™ egy olyan egyedi technológia, melyet Dr. Mester Ildikó és csapata elsőként alkalmaz szépészeti termékek hatóanyagaként funkcionáló, mélyhatású vitaminok előállítására. A biológiai eljárással előállított A-vitamin például kivételesen csökkenti a ráncokat anélkül, hogy bőrirritációt okozna.

Egy wellness hétvége+több kozmetikai kezelés=Séance rituálé

Az egyedülálló kozmetikai kezelési koncepció, amely a legmélyebb rétegekben fejti ki hatását, rendkívüli javulást eredményez a teljes bőrképben, emellett aromaterápiás élményt kínál a vendégeknek. Pihentető és feltöltő rituálé, ami több arckezelést egyesít magában, így egy óra alatt teljesen újjávarázsol.

Mostantól akár kozmetikusunknál is igénybe vehetjük a prémium, professzionális natúrkozmetikum nyújtotta élményt, de a termékeknek már a lakossági változata is elérhető a Magister products webes felületéről.

Dr. Mester Ildikó, Magister, Séance, rúzs és más

 

SÉANCE: ÚJGENERÁCIÓS, BIOLÓGIAILAG AKTÍV SZÉPÍTŐK
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések