Post Image

ÖSZTÖNÖS CSÁBÍTÁS RITA ORA-TÓL: RED INSTINCT

Rúzs & Más / 2018-01-29

Idén Valentin-napon fedezd fel a Rimmel eddigi legszexibb sminkszereket, a limitált kiadású Red Instinct kollekcióját Look Rita Orától és engedj az ösztöneidnek! Füstös szemek, matt, bársonyos ajkak és buja fekete pillák, a kollekcióval igazán csábos sminket készíthetünk! Rita Ora stílusa inspirálta a kollekció darabjait, és az ő aláírása díszíti a termékek piros színben játszó különleges csomagolását is. Az idei Valentin-nap izgalmasabbnak ígérkezik, mint valaha…

Igéző szemsmink

Rimmel Rita Ora, Red Instinct kollekció, rúzs és más

A buja smink a tüzes pillantással kezdődik. Készíts kacér szemsminket a Rita Ora Magnfi’Eyes Smoke Edition Szemhéjpúder Paletta segítségével, ami 12 csodás selymes,
szatén és matt színekben játszó árnyalatot rejt a galambszürkétől kezdve a palaszürkéig. A palettában rejtőző applikátor segítségével könnyedén varázsolhatsz drámai sminket és így egy romantikus gyertyafényes vacsora akár forró hangulatban is végződhet. Ráadásul, a szemhéjpúder nem ül meg a ráncokban, nem pereg és nem fakul, így az éjszaka akár hosszan is elhúzódhat. Igazi must-have darab!

Koronázd meg a drámai szemfestést kacéran hosszú, buja fekete szempillákkal. A Rita Ora Red Instinct Wonder’full Szempillaspirál argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően a pillák teltek, puhák és rugalmasak maradnak. Az Ultra-Flex kefe segítségével egy vonással minden pillát könnyedén elérsz, amik ráadásul nem tapadnak össze. Garantáltan csábító pillantás, ami nem marad észrevétlen.

Rimmel Rita Ora, Red Instinct kollekció, rúzs és más

A szemsminkhez legjobban egy mély színben pompázó, bársonyosan matt ajak illik! A Rimmel Stay Matte folyékony rúzsa épp ilyen hatást ad ráadásul rendkívül tartós.

Rita Ora Magnif’Eyes Red Instinct Smokey Eye Szemhéjpúder Paletta
limitált kiadás, árnyalat: Smoke Edition, javasolt fogyasztói ára: 4199 Ft
Rita Ora Wonder’full Red Instinct Szempillaspirál
limitált kiadás, árnyalat: 001 Fekete, javasolt fogyasztói ára: 2399 Ft

Rimmel Stay Matte folyékony ajakrúzs Urban Affair árnyalata, javasolt fogy.ára: 2299 Ft

Rimmel Rita Ora, Red Instinct kollekció, rúzs és más

ÖSZTÖNÖS CSÁBÍTÁS RITA ORA-TÓL: RED INSTINCT
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések