Post Image

RAGYOGJON A NAPLEMENTE AZ ARCODON!

Rúzs & Más / 2018-05-15

Már vártuk nagyon az IsaDora nyári kollekcióját, mivel eddig minden évben született belőle egy-egy nélkülözhetetlen termék, kozmetikai táskánk elmaradhatatlan darabja.  Az IsaDora Bronzing Make-up “Sunset Glow” 2018 nyári kollekciója idén is a meleg, bronzos árnyalatok köré épül: aranyló fényeket, ragyogó, csillogó finiseket varázsol az arcra és a testre, szikrázó, fémes hatást kölcsönöz az ajkaknak és a körmöknek.

ARANYLÓ ARCBŐR

IsaDora GLOW DROPS Face & Body
Az arcnak és test bőrének egyaránt gyönyörű fényt adó, vadonatúj, folyékony highlighter cseppek igen jó eséllyel indulnak az idei kedvenc kategóriában! Gyöngyház pigmentekkel teszik csodálatosan ragyogóvá – így optikailag egyenletesebbé a bőrt. Viselhetjük magában vagy alapozónkhoz keverve!

IsaDOra Sunset Glow, nyári kollekció 2018, rúzs és más

IsaDora BRONZING Highlighting Stick
Krémes, könnyű állaga szinte ráolvad a bőrre. Mikrofinom gyöngy-szemcséi finom, bronzos ragyogással vonják be a bőrt. Egyetlen mozdulat, és mintha csak a strandról jöttünk volna!

IsaDora FACE GLOW Bronzing Wheel

IsaDora Sunset Glow, nyári kollekció 2018, rúzs és más

Egymással harmonizáló árnyalatokat tartalmazó bronzer- és highlighter paletta az egészségesen fénylő, napbarnította bőrért! Használható az arcon, dekoltázson, vagy ahol tetszik!

 

HIPNOTIKUS TEKINTET

IsaDora EYE SHADOW QUARTET

IsaDora Sunset Glow, nyári sminkkollekció 2018, rúzs és más

A nyári kiadás a legforróbb trendnek hódol: barack, terrakotta és vörösesbarna árnyalatokat kínál a szemek kihangsúlyozására. Összetételét illetően a már bevált krémes, selymes és intenzíven pigmentált formula – sminkünk kifogástalan marad akár 12 órán keresztül!

IsaDora GRAND VOLUME LASH CURLER MASCARA
Szupertartós hatású, dúsító-ívelő szempillaspirál. Krémes, rétegezhető textúrája egy szempillantás alatt dús, vastag pillákat varázsol.

CSILLOGÓ AJKAK

IsaDora LIQUID LIP GLOW
Új, magasfényű, folyékony szájfény nedves finissel és 3D hatással! Használata optikailag teltebb, elképesztően csillogó ajkakat eredményez, miközben aloe vera tartalmának köszönhetően, hidratálja, ápolja ajkainkat. Rétegezéssel fokozhatjuk a hatást!

IsaDora Sunset Glow, nyári sminkkollekció 2018, rúzs és más

IsaDora MATT METALLIC Liquid Lipstick
Igen tartós, folyékony ajakrúzs, fémes-matt hatással.

IsaDora WONDER NAIL

IsaDora Sunset Glow, nyári sminkkollekció 2018, rúzs és más

Extra tartós, gyorsan száradó körömlakk, széles ecsettel –egyetlen ecsetvonással fed!

RAGYOGJON A NAPLEMENTE AZ ARCODON!
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések