Post Image

PROGRAMAJÁNLÓ: ELŐZD BE A NYARAT AZ AQUAWORLD-BEN!

Rúzs & Más / 2018-04-23

Vannak, akiknek nem számít az időjárás, télen-nyáron kihasználják a magyarországi fürdők adta lehetőségeket. A legtöbben mégis kivárják a strandszezont, hogy újra elővegyék rég látott fürdőruhájukat. Bár a hivatalos strandmegnyitók még egy kicsit odébb vannak, miért ne előlegezhetnénk meg magunknak egy kiadós csobbanást a családdal vagy a barátokkal!

Hová menjünk a hosszú hétvégén?

Az időjárás ezen a hétvégén már bizonyított: a tavaszi nap, ha végre kisüt, igencsak erős tud lenni! Ha még nem tettük volna meg, a hosszú hétvége remek alkalmat nyújt arra, hogy előkeressük jó öreg strandtáskánkat, felfújjuk kedvenc úszóguminkat, pöttyös labdánkat, papucsba bújtassuk lábainkat, összeszedjük családtagjainkat, barátainkat, és elugorjunk közösen a legközelebbi élményfürdőbe, ahol időt szakíthatunk végre az aktív pihenésre és feltöltődésre.
Nem kell messzire utaznunk, ha valóban aktív vízi élményekkel szeretnénk köszönteni a májust. Itt van nekünk rögtön a Megyeri híd pesti hídfője melletti zöldövezetben elterülő Aquaworld Élményfürdő, mely több, mint egy klasszikus fürdő, sokkal inkább élményközpont, és kétséget kizáróan kis hazánk egyik legnagyobb vízibirodalma.

Aquaworld, családi program hétvégére, progragamjánló, rúzs és más

Itt aztán senki nem fog unatkozni!

Az Aquaworld valóságos családi élményparadicsom, ahol a klasszikus úszómedence mellett számos szórakozási lehetőséggel is találkozhatunk, fedett medencéinek köszönhetően pedig még esős időben is remekül szórakozhatunk.

Aquaworld, családi program hétvégére, progragamjánló, rúzs és más

Az idelátogatóknak életre szóló aktív vízi élményekben, változatos programokban lehet része, a sport és élménymedencéknek, a csúszdáknak, a számtalan szaunának, illetve az állandó animációs programoknak köszönhetően. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Aquaworld, családi program hétvégére, progragamjánló, rúzs és más

Búvárkodni is megtanulhatunk

Mindazok számára, akik többre vágynak a fürdőzésnél, akiket vonz a mélység, a víz alatti élet megismerése, megtapasztalhatják, és akár el is sajátíthatják a búvárkodás technikáit, fortélyait, mielőtt a valódi nagy ismeretlen misztikus világába merülnének. Oktatásokkal, tanfolyamokkal is vár az Aquaworld, hogy itt készülhess fel a nyári merülésre!

“Szárazföldi” kikapcsolódás

Ha meguntuk a fürdőzést, az óriásmedencéket, a csúszdák színes forgatagát, vessük bele magunkat a mozgás szabadságába. Számos sportolási lehetőség adott az Aquaworld Vízibirodalomban: futás a zöld gyepen, foci, strandröplabda, sőt, a búvárkodáson felül még szörfözést is tanulhatunk. S amíg a nagyok kiélvezik a welness-kezelések adta kényeztető pillanatokat, addig a legkisebbek a szárazföldi játszóházban üthetik el az időt, természetesen profi, szakszerű felügyelet mellett.

Ha megéheznénk

Az Aquaworld élményfürdő kulináris élményekről is gondoskodik: az idén megújuló Fast & Fine önkiszolgáló étterem a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi elérhető árakkal. Kell ennél több egy remek hosszú hétvégéhez?

Aquaworld Hotel és Élményfürdő, 1044 Budapest, Íves út 16.

Aquaworld, családi program hétvégére, progragamjánló, rúzs és más

PROGRAMAJÁNLÓ: ELŐZD BE A NYARAT AZ AQUAWORLD-BEN!
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések