Post Image

PLAYBOY ILLATOK EGY SOHA VÉGET NEM ÉRŐ ÉJSZAKÁRA

Rúzs & Más / 2017-12-20

A Playboy éjszaka minden, csak nem szokványos: az  új és egyben az első, egész éjszakán át tartó Endless Night illattal nincsenek határok, a lehetőségek pedig végtelenek…
Az ellenállhatatlanul érzéki Endless Night For Him és For Her tartós, csábító illat duó, amely megragadja az éjszaka merészségét és magabiztossá tesz egész éjjel, így szabadon újraírhatod a szabályokat és a saját kalandjaidat. És ha az éjszaka végtelen, akkor a lehetőségek is azok!

Nightproof Technológia
Az Endless Night kifejezetten pezsgő éjszakákhoz kifejlesztett illatpáros, egészen addig marad rajtad, amíg ébren vagy! Az illatot igazi bárokban, igazi helyzetekben tesztelték és bizonyították, hogy a forró éjszakán át tartó partizás, tánc, mozgás közben is biztosan helytáll! A Coty által szabadalmaztatott exkluzív technológia segítségével pedig az illat hosszabb ideig marad a bőrön.

Endless Night For Him
Endless Night For Him a magabiztos férfi számára készült, elegáns és modern. A friss, fás illat a lédús citrom, a fűszeres sáfrány és kardamom pezsdítő fúziójával nyit, megteremtve a kezdeti vibrálást, amely felélénkíti az érzékeket. A szívillat az éjjeli jázmin köré épül, amely kifinomult és addiktív érzékiséget hoz magával. Ezt a jegyet erősíti a tiszta, ropogós ibolya levél és a fahéj. Végül a száraz cédrus, pacsuli és bőr tónusok hangsúlyozzák az illat maszkulin jegyeit.
Fújd magadra indulás előtt utolsó simításként, és tedd magadévá az éjszakát. Egész éjen át kitartó csábító illat, amelynek nehéz ellenállni és lehetetlen elfelejteni.
Playboy Endless Night For Him EDT 100ml
Ára: 3 999 Ft

Playboy Endless Night
Endless Night For Her
Az Endless Night For Her az elbűvölő, sugárzó és érzéki nő illata. Szikrázóan pink akkorddal indul, amely az érzéki örömöket idézi meg. A felemelő frissességet a rózsabors és a vérnarancs gyümölcsös párosa hansúlyozza. A szívillatban egy virágos csokor – rózsa és narancsvirág kapcsolódik össze a fűszeres davana illatával, hogy együtt alkossák meg a titkos fegyvered a csábítás játékában. Az illatot még erőteljesebbé teszik a pacsuli, a szantálfa és a pézsma jegyei. Amikor már az esti szettedben ragyogsz, fújd magadra az illatot, amely kitart egész éjjel és hangsúlyozd ki vele a csábító énedet. Aztán irány a táncparkett!
Playboy Endless Night For Her EDT  40ml
Ára 3 299 Ft

Playboy Endless Night

A Playboy illatok kaphatók a dm, Rossmann és Müller drogériákban valamint az Auchan és Tesco szupermarketekben

PLAYBOY ILLATOK EGY SOHA VÉGET NEM ÉRŐ ÉJSZAKÁRA
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések