Post Image

PILLEKÖNNYŰ, MÉGIS INTENZÍV BŐRTÁPLÁLÓ KRÉM

Rúzs & Más / 2017-09-11

Amikor intenzíven tápláló testkrémről beszélünk, többnyire valamilyen sűrű, magas zsírtartalmú krémre gondolunk. Ám a Niveának sikerült egy olyan állagot létrehoznia, ami intenzíven és hosszantartóan táplálja a bőrt – például a napozástól kiszáradt, hámló bőrfelülelteket – anélkül, hogy zsíros bőrérzetet, vagy bármiféle réteget hagyna maga után a bőrfelszínen.

 

A krém, ami elcsábít

A NIVEA Care puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt, miközben finom, nőies illatával kényezteti érzékeinket: a gondoskodás és a gyengédség illatával lengi körül használóját. A NIVEA Care bőrtápláló krém rendkívül kellemes textúrája mélyen táplál, könnyen felvihető és gyorsan beszívódik. Már a krém felvitele is valódi boldogság a bőrnek és az érzékeknek: különleges állagával, kifejező illatával és azonnali hatásával gyorsan meggyőz bennünket.

Nivea Care Creme

Viaszkristályos összetétel 

Az új, viaszos formula teszi lehetővé a könnyű, krémes textúrába burkolt természetes és tápláló összetevők kombinációját. A bőrrel
való találkozást követően a finom viaszkristályok azonnal elolvadnak és vékony filmréteget képeznek a bőrön, amely gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A viaszkeverék többek között shea vajat is tartalmaz, mely intenzíven táplál és mindent megad, amit a bőrünk egy ápoló krémtől elvár.

Nivea Care Creme

TÁPLÁLÓ ÖSSZETÉTEL
– emulgeálószereket nem tartalmaz
– hidratáló és bőrtápláló hatás
– gyorsan felszívódik
– erősíti a bőr természetes védőrétegét
– magával ragadó illata van
– nem hagy zsíros érzetet a bőrön

Ajánlott fogyasztói ára: 50 ml, 100 ml, 200 ml • 849 Ft, 1159 Ft, 1849 Ft

PILLEKÖNNYŰ, MÉGIS INTENZÍV BŐRTÁPLÁLÓ KRÉM
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések