Post Image

PIHENTETŐ SZÉPÜLÉS A CATWALK SZALONBAN

Rúzs & Más / 2017-12-11

A szépség fogalmát már sokféle meghatározásban megismerhettem, de a Catwalk Salon oldalán egy nagyon szellemes definíciót találtam: “Szépség(fn): az a hatalom, amennyel egy nő elbűvöli a szeretőjét és megrémíti a férjét.“  – hát nem telitalálat?! És hogy hogyan kerültem a szépségszalon weboldalára? Kiderült, hogy egy régi kedves ismerősöm vette át a több, mint 15 éve működő Catwalk Salon vezetését, ahol professzionális termékekkel és felkészült szakemberekkel várja a megszépülni vagy megújulni vágyókat. A kezelések közt találunk hagyományos kozmetikai kezeléseket – arctisztítást, masszázst, mezoterápia, mikrodermabrázió, AHA savas hámlasztás – különleges Young Living illóolajokkal töténő kezeléseket valamint a legújabb, Magic Polar hexapoláris (azaz hatpólusú) rádiófrekvenciás kezeléseket. Található a Hattyúház hátsó frontján elhelyezkedő szalonban szolárium valamint alakformáló és méregtelenítő Alpha Oxy Led Spa – egy tojásdad mini kezelő kabin.

Alpha Oxy Led Spa Catwalk Salon

“Célunk minden esetben, hogy a nálunk töltött idő alatt a testi és lelki harmónia egyensúlyba kerüljön és ennek a végeredménye a külső megjelenésben mutatkozzon meg.” fogalmazza meg küldetését Fridrik Edit, az ünnepi hangulatba öltöztetett otthonos szépségszalon vezetője. Erről rögvest meg is győz egy fantasztikusan relaxáló Young Living illóolajos masszázzsal.

Young Living Oils Catwalk Salon

Rövid bőrdiagnosztikát követően a kozmetikus levendula és zsályaolajat csepegtet a masszázskrémbe, amelyek a bőrömet feszesebbé, tömörebbé teszik. Kell persze hozzá az a fantasztikus masszázstechnika, amitől kis híján álomba merülök, de szerencsére végül leragadok valahol az alfa állapot küszöbén. A bőröm magába szív jelentős mennyiségű krémet annak ellenére, hogy egyébként is kenem ezerrel. A szalont feltöltődött bőrrel és feltöltődött energiaraktárakkal hagyom el. Újult erővel vágok neki a Karácsony előtti bokros teendőknek és megállapítom, hogy igazán megérdemelnék legalább kéthetente egy hasonló kényeztetést. Akit az útja a Mammut felé visz, feltétlenül tegyen egy kis kitérőt, és nézzen be a Catwalk-ba: engedjen meg magának egy kis szépülést, egy rövid pihenőt!

Catwalk Salon Hattyúház

PIHENTETŐ SZÉPÜLÉS A CATWALK SZALONBAN
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések