Post Image

Pastel Power

Zsolesz / 2016-05-30

Az OPI-nál kitört a pasztell-láz: május virágainak finom, törékeny színei és friss pasztellek jellemzik a SoftShades kollekciót. Puha, gyengéd árnyalatok, áttetszőek és lebilincselőek – megérkeztek a hibátlan pasztellek! A sápadt lila, a sárga és halványzöld hűvöset árasztanak, míg a krémes, fehér felejthetetlen hatást kelt. A babarózsaszín barackos árnyalata és a bébikék olyan édes, hogy soha nem fognak felnőni. Mindegyik olyan kis illedelmes, de van bennük valami rafinéria, ellenállhatatlan elegancia.

“A kollekció színeit a 2016-os év tavaszi divatbemutatók szettjei ihlették” – meséli Suzi Weiss-Fischmann, az OPI alapítója és márka nagykövete. “A kiszámítható tompa és letisztult színek helyett mi kis modernséget csempésztünk a kollekcióba anélkül, hogy kifinomultságuk csorbát szenvedett volna.”


“Ezeket a színeket mi egyszerűen imádjuk” – teszi hozzá  Suzi. “A pasztell árnyalatok tökéletesen illenek egymáshoz, rengeteg, nőies, feltünő vagy éppen elegáns francia manikűrt készíthetünk velük, kombinálhatjuk a színeket hangulatunk szerint. Ráadásul a modern, romantikus menyasszonyok is megtalálhatják a kedvükre valót, de bármilyen tavaszi/nyári alkalomra is tökéletes választást jelentenek.”

A kollekció színei:

It’s in the Cloud – Ez a krémes fehér örökre az emlékezetembe vésődött

This Cost Me a Mint – Hűvös, frissítően üde halványzöld – nagyon ott van!

One Chic Chick – Mondd csak: pi-pi-pi – ennek a pelyhes, finom kis sárgának

Stop it I’m Blushing! – Bébibarack meleg, édes zamata

It’s a Boy! – Ez a babakék biztosan felvidít!

I Am What I Amethyst – De most komolyan, ez a sápadt lila pontosan én vagyok


A lakkok ára: 2999.-Ft

További információért látogasson el az OPI.com oldalra.


Pastel Power
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések