Post Image

PARANCSOLJ MEGÁLLJT A TAVASZI HAJHULLÁSNAK

Rúzs & Más / 2018-03-21

Nem elég a tavaszi fáradtság, még a hajunk is hullik… Évszakváltáskor gyakori jelenség a hajhullás, különösen tavasszal, a hideg idő elmúltával a haj szerkezete sérülhet, a haj elgyengülhet, és nagyobb esély van rá, hogy hullani kezd. De okozhatja stressz, hormonális változás és még sok más tényező is. Ez nemcsak bosszantó, de lelkileg is megterhelő lehet. Ha úgy látod, a megszokottnál több hajszál van a fésűben, a párnádon, a Dercos Aminexil Clinical 5 program napi egy ampulla használatával, Aminexilt, arginint, vitaminokat és más összetevőket tartalmazó „hatóanyagbombával” segít megfékezni a hajhullást. A kellemes illatú, jó kozmetikai tulajdonságú formula és a praktikus felvivőfej megkönnyíti a rendszeres használatot.  A Densi-Solutions koncentrátum pedig Stemoxydine hatóanyaggal és egy erős antioxidánssal (rezveratrol) segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön. Pumpás kiszerelése miatt extra egyszerű használni.

A VICHY DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5 hajhullás elleni program 20 év kutatás eredménye. Vitalitás a hajnak: élénkíti a haj növekedését.

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 ampulla kúra hajhullás ellen
Öt szempontot céloz meg, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a hajhullásban és a fejbőr egyensúlyában.

1.    A hajszálak megerősítése
2.    A fejbőr egyensúlyának helyreállítása
3.    A bőr barrier funkciójának megerősítése, a haj és a fejbőr külső irritációktól való védelme érdekében
4.    Küzdelem a hajhagymákat körülvevő kollagénburok megszilárdulása ellen
5.    A mikrokeringés serkentése. Az applikátor segítségével masszírozzuk a fejbőrt!

5 HATÉKONY ÖSSZETEVŐJE:
AMINEXIL: A hajhagymát olyan összetevőkkel látja el, amelyek szükségesek a hajszálak növekedéséhez
SP94: Segít küzdeni a hajszál elvékonyodása ellen, és elősegíti a vastagabb haj kialakulását.
ARGININ: Serkenti a vér mikrokeringését és a haj növekedését.
OCTEIN: Segít a fejbőr jó állapotának és egyensúlyának helyreállításában.
ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ: Segít megerősíteni a fejbőrt és hozzájárul a fejbőr természetes regenerációjához.
Ajánlott fogyasztói ára: 16 999 Ft / 21 ampulla

A VICHY DERCOS DENSI-SOLUTIONS hajápoló termékcsalád segít felvenni a harcot a külső hatásokkal szemben az erősebb, sűrűbb hajért.
A teljes DENSI-SOLUTIONS hajápoló programot (sampon, balzsam, koncentrátum) annak érdekében fejlesztették ki, hogy napról napra fokozza a haj volumenét és vastagabb, erősebb megjelenését.

 

Vichy Dercos Densi-Solutions

DERCOS DENSI-SOLUTIONS HAJSŰRŰSÉG-FOKOZÓ KONCENTRÁTUM

A koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön. Szilikon-és szulfátmentes.
2 FŐ ÖSSZETEVŐJE:
REZVERATROL: Egy japán növényből származó hatékony polifenol. A “hosszú élet molekulája” néven is ismert antioxidáns, amelyet bőrápoló termékekben is alkalmaznak.
STEMOXYDINE: Szabadalmazott molekula, amelynek hajsűrűséget elősegítő hatása klinikai vizsgálatok és tudományos publikációk tárgya.
Ajánlott fogyasztói ára: 11 599 Ft / 100 ml

PARANCSOLJ MEGÁLLJT A TAVASZI HAJHULLÁSNAK
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések