Post Image

ŐRIZZÜK MEG AZ ALAKUNKAT HOSSZÚ TÁVON!

Rúzs & Más / 2017-08-16

Lassan vége a nyárnak, de ez nem azt jelenti, hogy legjobb formánkat is el kell engedni! A cél: érezd jól magad a bőrödben és legyél magabiztos egész évben! Mi kell hozzá? Egy kis mozgás és a NUTRILITE Weight Controller por, ami segít, hogy kordában és formában tartsd magad.

Ahhoz, hogy ne küzdjünk minden évben a jojo effektus okozta plusz kilókkal, érdemes ősszel és télen is vigyáznunk alakunkra. A rendszeres mozgás mellett az étkezésre is nagy figyelmet kell fordítani. A diétába és a folyamatos önkontrollba senki sem szeretne beleőrülni, így érdemes hosszantartó megoldásokat keresnünk. A természetes összetevőket tartalmazó NUTRILITE Weight Controller segít az étkezések mennyiségének korlátozásában, anélkül, hogy éhségérzetünk lenne, megőrizve legjobb formánkat. A kínai gyógyászatban már régóta ismert glükomannán most a súlyproblémák megoldásában segít.

Amway Nutrilite Weight Controller

Hogyan működik?

A Weight Controller titka fő összetevőjében rejlik. A glükomannán kivonat magához vonzza a vizet, és a gyomorban géllé alakul. Ez a gél a gyomorfalnak nyomódva a jóllakottság érzését kelti. A NUTRILITE Weight Controller, a glükomannánt (konjac gyökér) és fekete bodzát tartalmazó étrend-kiegészítő segít az adagok korlátozásában, anélkül, hogy folyamatosan éheznél! Nem tartalmaz mesterséges színezéket, édesítőszert, aromát és tartósítószert sem. A glükomannán gondoskodik a teltségérzetről, a bodza pedig ízt és gyönyörű lila színt ad a Weight Controllernek. Praktikus csomagolásának köszönhetően bárhova magaddal viheted, még a kistáskádban is elfér! A por a NutriCert™ által tanúsított, fenntartható farmokról származó összetevőkből készül.

Amway Nutrilite Weight Controller

Így használd!
A NUTRILITE Weight Controller fogyasztása napi 3 alkalommal javasolt. Keverd el a port 2,5 dl vízben vagy gyümölcslében és igyál egy adagot minden főétkezés előtt 30 perccel. Az ital színe változik attól függően, hogy mivel fogyasztod.
Ajánlott fogyasztói ára: 11 300 Ft (1 csomag 30 db 2,5 g-os tasakot tartalmaz)

Mentés

ŐRIZZÜK MEG AZ ALAKUNKAT HOSSZÚ TÁVON!
3 (60%) 12 votes

Kapcsolódó bejegyzések