Post Image

ÖNTARTÓSÍTÓ LUSH BESTSELLEREK

Rúzs & Más / 2017-08-11

Három bestseller Lush termék formuláját alkották újjá, mégpedig úgy, hogy öntartósítóak legyenek! A termékfejlesztők számára nemcsak az jelentett kihívást, hogy stabillá tegyék az öntartósító termékeket, hanem hogy megőrizzék a jótékony hatásaikat is. “Épp olyannak kell lenniük, mint az eredeti termékeknek, vagy még jobbnak!” – magyarázza Daniel Campbell kozmetikai szakértő és termékfejlesztő.

A Mask of Magnamity, a Dream Cream és az Ocean Salt öntartósító változatai megőrizték tartósítószeres párjuk minden jó tulajdonságát, noha a márka nagy ismerői felfedezhetnek néhány apró eltérést. A Mask of Magnamity a nagyobb mennyiségű méz miatt kissé sziruposabb állagú lett és ennek köszönhetően remekül felszívódik a bőrbe és hatékonyan megtartja a nedvességet. A Dream Cream még sűrűbb, még balzsamosabb érzetet kelt a bőrön, így talán még finomabb kényeztetést nyújt a száraz bőrnek. Az Ocean Salt öntartósító változata vegán lett, amit úgy sikerült elérni, hogy a lanolint és az emulgeálószereket selymes tofura és japán viaszra cserélték.

Lush öntartósító kozmetikumok

Mindhárom termék kapható a régi összetételben is, de azok a fogyasztók, akik a szintetikus tartósítószerek alternatíváit keresik, értékelni fogják az új, gyengéd formulákat!

Lush öntartósító kozmetikumok

ÖNTARTÓSÍTÓ LUSH BESTSELLEREK
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések