Post Image

MÁR ITTHON IS KAPHATÓ: O&M A ZÖLD HAJÁPOLÓ MÁRKA

Rúzs & Más / 2017-01-19

Az OriginalMineral hajápolási márka filozófiája szerint az egészséges haj mesterséges anyagok nélküli hajápolást jelent. Olyan hajápolást kínálnak, ahol az összetevők hatásosak és kíméletesek is egyben. Nem alkalmaznak agresszív vegyi anyagokat – természetes növényi kivonatokkal, illetve ásványi anyagokkal helyettesítik erzeket mindenhol, ahol ez lehetséges.

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején.
”Alan-nél allergiás reakciót váltott ki az ammónia, amelyet általánosan alkalmaznak a festés során a hajszerkezet megnyitására. Kétségtelen, hogy az ammónia nagyon hatékony összetevő, de sok fodrásznak és vendégnek allergiás tüneteket okozhat. Azért, hogy ne kelljen feladnia a hivatását,
találnunk kellett egy alternatív megoldást.
Így született az Original&Mineral hajfesték márka ötlete. Olyan termékeket szerettünk volna előállítani, amely természetes összetevőket tartalmaznak, mégis csodás színeket lehet velük festeni és bár a vegyészek akkoriban azt mondták, ezt nem lehet alacsony vegyszer tartalmú anyagokkal megoldani, tíz évvel az első kísérletek után megszületett az ammónia, PPD és rezorcin mentes festékcsalád, az O&M Mineral CCT. Létrehoztunk egy hajfesték márkát, ami ötvözi a luxust a természetes, alacsony vegyszer tartalmú anyagokkal, amely divatos is és egyben a technológiai megoldásokban is élen jár.”- meséli Jose Bryce Smith Társalapító

Az O&M egy kis szalon saját hajfesték márkájából egy komplett festék, ápoló és styling termékcsaláddá nőtte ki magát. 

Ammónia, PPD és rezorcinmentes MINERAL CCT festékeik, 99 árnyalatban kaphatók. A festékekben mikropigmentek, ásványi
komplex, napraforgómag viasz és mandula olaj található. A szulfát-, parabén-, ftalát-, propilén- glikol-, M.I.tiazoline-, triklozán- és Na-klorid mentes samponok, kondicionálók, styling termékek Ausztráliában őshonos növényi kivonatokat (lilly pilly, quandong, makadámia) és organikus összetevőket (pl. argán olaj) tartalmaznak.

O&M Mineral Hair Color

Tapasztalatok szerint egyre többen keresnek természetesebb megoldásokat. Egyre többen figyelnek arra, hogy milyen kémiai anyagokat tartalmaznak az általuk mindennap használt kozmetikumok és hajápolók.
A terhesség, az allergiás reakciók és a bőrérzékenység ugyancsak arra késztet egyre több vásárlót, hogy olyan termékeket keressenek, amelyek alacsonyabb vegyszer-tartalmúak az átlagosnál. A termékek kaphatók: www.salontrend.com

O&M HAJÁPOLÓK
Olyan terméksort fejlesztettek ki, amelyben megtalálható minden hajtípusnak a megfelelő termék.
A hajápolókból kihagytak minden olyan vegyi anyagot, amelyek károsak lehetnek és olyanokkal helyettesítették, amelyek az O&M
szülőföldjéről, Ausztráliából származnak, a sivatagtól az óceánig. Ezek a természetes, organikus kivonatok számos előnyös hatással rendelkeznek, egyben táplálják és védik a hajszálakat. Minden O&M Sampon és Kondicionáló alkalmas a festett haj ápolására, UV fényvédőt tartalmaz, hogy segítsen megakadályozni a festett hajszín fakulását.

O&M természetes összetételű hajápoló termékek

KRÉMSAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ MINDENNAPOS HASZNÁLATRA
Maintain the Mane, a Daily Ritual – Minden hajtípusra, szőkített vagy festett hajra is.
Lágy, szulfátmentes krémsampon, amely finoman tisztít, hidratálja és védelmezi a hajat. A kondicionáló védelmet nyújt a környezeti
hatások ellen, hidratál és gubancolódás gátló hatású.

HIDRATÁLÓ KRÉMSAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ
Hydrate&Conquer, for Ultimate Hydration – Minden hajtípusra, de különösen a száraz, töredezett ill. szőkített vagy festett hajra.
Lágy, szulfátmentes krémsampon, amely finoman tisztít, hidratálja és védelmezi a hajat. A kondicionáló védelmet nyújt a környezeti hatások ellen és hidratálja a száraz hajat.

MÉLYTISZTÍTÓ SAMPON
O&M Original Detox, Ultimate Cleanse – Minden hajtípusra, különösen a zsíros hajra, illetve férfiaknak.
Lágy, szulfátmentes, erős tisztító hatású krémsampon, amely hatékonyan eltávolítja a hajformázó termékek maradékát, a klórt, a természetes
zsírokat és olajokat a hajból.

O&M Original Detox, Ultimate Cleanse sampon

TÖMEGNÖVELŐ SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ
Fine Intellect, for Building Volume – Vékonyszálú hajra.
Lágy, szulfátmentes, tömegnövelő hatású krémsampon, amely finoman tisztít, hidratálja és védelmezi a hajat. A kondicionáló kiegészíti a sampon hatását.

HAMVASÍTÓ SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ
Conquer Blonde, Silver Shampoo&Conditioner – Szőkére festett, szőkített, festett vagy természetes ősz hajra.
Lágy, szulfátmentes krémsampon, amely finoman tisztít és visszaállítja a sárgás vagy színét vesztett haj eredeti szőke ill. hamvas árnyalatát. A kondicionáló kiegészíti a sampon hatását.

HIDRATÁLÓ, OLAJOS MASZK
Seven Day Miracle, Moisture Masque – Minden hajtípusra, de különösen a száraz, vízhiányos hajra.
A sűrű, kondicionáló, hidratáló olajos hajmaszk (pakolás) visszaállítja a száraz, vízhiányos haj egészséges állapotát, amely selymesen lágy és sima lesz.

HAJTÁPLÁLÓ, PROTEIN MASZK
The Power Base, Protein Masque – Minden hajtípusra, de különösen a száraz, töredezett, igénybevett hajra.
Sűrű kondicionáló, regeneráló hajmaszk (pakolás), amely visszaállítja az igénybevett haj egészséges állapotát.

FORMÁZÓ ÉS FINISH TERMÉKEK
A formázó és finish termékek a szalonokban leggyakrabban használt kategóriákat tartalmazzák.
Mindegyik az O&M márka filozófiájának megfelelően alacsony vegyszer tartalmú, mindennap alkalmazható, hatékony termék.

O&M természetes összetételű hajápoló termékek

MÁR ITTHON IS KAPHATÓ: O&M A ZÖLD HAJÁPOLÓ MÁRKA
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések